Black Widow İlk Olarak Disney+'da Gösterilecek!

Bu fiyat politikası akıl alır gibi değil

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşaması normal şartlar altında çoktan başlamıştı. Bu yeni dönemin ilk filmi olan Black Widow pandemi nedeniyle sürekli ertelendi ve bir türlü Disney+ üzerinden yayınlanma kararı açıklanmadı. Ancak Disney artık gidişatın iyiye gitmediğini düşünmüş olacak ki en sonunda Black Widow'u ilk kez Disney+ üzerinden yayınlamaya karar verdi. Scarlett Johansson'un ilk solo MCU filmi 9 Temmuz günü Disney+ ile birlikte sinemalarda da gösterime girecek. 

Ancak işin içinde Disney olunca doğal olarak bir ekstra daha yer alıyor. Filmi Disney+ üzerinden izlemek isteyen kullanıcılar tam tamına 30 Dolar daha vererek bu hakka sahip olacaklar. Mevcut üyeliğin üstüne bu abartı fiyat şimdiden tepki çekmeye başlamış durumda. Disney'in bu kararı aynı zamanda Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin de 3 Eylül'e ertelenmesine neden oldu. 

Falcon & Winter Soldier'ın açılış rekoru kırması üzerine maddi konularda biraz daha riskli hamleler atma konusunda Disney'i cesaretlendirmiş gözüküyor. Bu yüzden Cruella filmi de Disney+ üzerinden 28 Mayıs'ta gösterime girecek. Bu fiyatlandırma politikasının daha ne kadar devam edeceği ise büyük bir merak konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum