BlizzConline Açılış Seremonisinde Neler Gösterildi?

Güzel bir açılış oldu

Blizzard Entertainment'ın 30. yılını kutladığımız bu sene BlizzCon da çevrimiçi düzenlenmek durumunda kaldı. Her yıl merakla beklediğimiz o açılış seremonisi bu sefer izleyenlerin yoğnu tezahüratları eşliğinde olmasa da yine de oldukça güzel geçti. Ardı ardına Blizzard'ın en önemli serilerinden yeni haberler aldık, videolar seyrettik.

Blizzard açılış seremonisiyle ilgili bir de basın bülteni paylaştı bizimle ve bu bültende seremonide sırayla izlediğimiz içerikleri güzel biçimde özetlemişler. Bize de bunu sizinle paylaşmak kaldı :)

Seremoninin sonunda sürpriz olarak Metallica'yı seyrettik bu arada. 2014 yılında Blizzcon'da canlı performans sergileyen grup, bu sefer kendi garajlarından For Whom The Bell Tolls'u çaldı. Seremoniyi bitirmenin en güzel yollarından birini seçmiş Blizzard, buna da ayrıca tebrik.

• Blizzard'ın Windows PC'deki (Battle.net) yıldönümü temalı Kutlama Koleksiyonu'nun ve konsollardaki Blizzard 30. Yıl Koleksiyonu'nun bir parçası olarak veya yine konsollarda tek başına alınabilecek Blizzard Arcade Koleksiyonu, Blizzard'ın popüler konsol oyunları The Lost Vikings, Rock N Roll Racing ve Blackthorne'un modern platformlar için iyileştirilmiş dijital sürümlerini içeriyor.

World of Warcraft içinse Blizzard, kısa süre önce çıkan Shadowlands genişleme paketi için sonraki aylarda gelecek ilk büyük içerik güncellemesi olan Chains of Domination'ı duyurdu. Ayrıca bu paketle birlikte yepyeni bir bağış yoldaşı (charity pet) programı düzenlenecek. Bağış hedeflerine ulaşıldıktan sonra tüm modern Wow oyuncuları maymun Bananas ve tembel hayvan Daisy olmak üzere iki farklı yoldaşa erişebilecek.

Bunların yanı sıra Blizzard, sevilen World of Warcraft genişleme paketinin özüne sadık kalarak yeniden geliştirilen sürümü Burning Crusade Classic'in sonraki aylarda çıkacağını duyurdu. Burning Crusade Classic oyuncuların World of Warcraft aboneliklerine hiçbir ek ücret gerekmeden eklenecek.

• Popüler ücretsiz dijital kart oyunu Hearthstone'un Grifon Yılı, önümüzdeki haftalarda oyuncularla buluşacak. Ayrıca yeni Hearthstone yılında oyuna köklü değişiklikler getirecek kartlardan oluşan yeni bir Core (Ana) Set ve oyuncuların özgün Hearthstone kartlarının 2014'te yayınlanmış halleriyle desteler kurup rekabet etmesine olanak tanıyacak yeni Klasik oyun formatı da eklenecek. Grifon Yılı'yla birlikte 2021'in ilk Hearthstone genişleme paketi Forged in the Barrens da çıkacak. Bu paket, milyonlarca maceracının efsanelerini yazmaya başladığı simgeleşmiş World of Warcraft bölgesinden ilham alıyor ve şu anda www.playhearthstone.com üstünden ön siparişle alınabilir. Yılın ilerleyen aylarında Blizzard, oyuncuların Warcraft evreninden pek çok kudretli karakteri toplayıp onlara taktiksel savaşlarda seviye atlattıkları, tek oyunculu ve rekabet merkezli bir oyun modu olan Hearthstone Mercenaries'i çıkaracak.

• Blizzard karanlık bir sinematik tanıtım ve yeni bir oynanış videosuyla Diablo IV'ün yeni oyuncu sınıfı Rogue (Düzenbaz)'ı paylaştı. Düzenbaz, hızlı, ölümcül ve hareketli bir sınıf ve görülmemiş bir esnekliğe sahip. Düzenbaz oyuncuları düşmanlarına saldırmak ya da onları tuzağa düşürmek için pek çok farklı seçeneğe sahip. Ayrıca zehirler, gölge büyüleri ve özel tekniklerle çatışma becerilerine arttırabilecekler.

• Gelmiş geçmiş en başarılı PC oyunlarından biri Diablo II: Resurrected ile geri dönüyor. Blizzard'ın klasik aksiyon rol yapma oyunu ve onun ödüllü genişleme paketi Lord of Destruction®'ın eski oyuna sadık kalınarak yeniden geliştirilen sürümü, ilerleyen aylarda Windows PC'nin yanı sıra ilk kez konsollara geliyor. PC oyuncuları yakında gerçekleşecek test aşamasına katılma şansı için www.diablo2.com adresi üstünden hemen kaydolabilir.

 

YORUMLAR
Johnmartin
24 Şubat 2021 10:41

Ooohhh! Finally, another Blizzcon to attend. I am such a huge fan of Warcraft, I usually design my posters according to the theme of Warcraft and starcraft.

Parolamı Unuttum