Bluepoint Games, PS5 İçin 'Büyük Bir Oyun' Üzerinde Çalışıyor

Demon's Souls diyenleri görelim

Sony'nin dün yeni nesil konsolunun ismini resmi olarak PlayStation 5 olarak açıklaması ve çıkış tarihi ve konsola dair bilgiler vermesi büyük heyecan yarattı. Wired'ın konuyla ilgili detay makalesi de haliyle büyük ilgi gördü ancak o satırlara sıkışmış bir cümle vardı: Bluepoint Games, PS5 için yeni bir oyun geliştiriyordu.

Bluepoint Games başkanı Marco Thrush, "Şu an büyük bir oyun üzerinde çalışıyoruz. Gerisini tahmin etmeyi size bırakıyorum" diyordu Wired makalesinde.

Bluepoint Games, geçtiğimiz yıl PS4'e Shadow of the Colossus'un muhteşem remake'ini kazandıran stüdyo. Daha önce de God of War Collection, Ico & Shadow of the Colossus Collection, Metal Gear Solid HD Collection, Gravity Rush Remastered gibi eski klasiklerin yenilenmiş halleriyle çıkmışlardı karşımıza.

PlayStation 5 İle İlgili Neler Öğrendik?

Dolayısıyla Bluepoint'in bahsini ettiği bu 'büyük oyun' %99 ihtimalle bilinen bir oyunun remake'i olacak, Thrush bunu bildiği için tahmin işini oyunculara bırakmış durumda.

Bu durumda da akla gelen ilk isim Demon's Souls oluyor. Demon's Souls remake söylentileri zaten yıllardır dolaşıp durur, üstelik geçtiğimiz günlerde oyunun 10. yılını da kutladık. Yani bu büyük oyun Demon's Souls çıkarsa kimse şaşırmasın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum