Borderlands Filmi, Oyun Evreninden Daha Farklı Olacak

Borderlands Sinematik Evreni!

Lionsgate'in her geçen gün genişleyen bir kadroyla çalışmalarına devam ettiği Borderlands filmi şu ana kadar öğrendiğimiz kadarıyla epey eğlenceli gözüküyor. Normalde çizgi roman ve oyun uyarlamalarında filmlerin orijinal hikayeye sadık kalmasını bekleriz, ancak işin oyunlar kısmında bu formülün tuttuğunu söylemek biraz güç. Bunun farkında Gearbox patronu Randy Pitchford da yeni Borderlands filminde farklı bir yol izleyeceklerini açıkladı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İlgilenenler için Borderlands Sinematik Evreni, oyun evreni ile birebir aynı olmayacak. Karakterlere, evrenin tonuna ve tarzına sadık kalacağız ancak bağımsızı bir hikayesi olacak. Olaylar aynı değil b yüzden oyunla aynı kurallar bizleri bağlamıyor." diyerek bundan sonra BCU da diyebileceğimiz Borderlands Sinematik Evreni'ni ilk ağızdan doğrulamış da oldu. 

Cate Blanchett'in canlandırdığı Lilith karakterinin etrafında şekillenecek olan hikayede Atlas'ı kötü adamlardan biri olarak göreceğiz. Ayrıca Jack Black'in seslendireceği Claptrap ve Tiny Tina gibi eğlenceli karakterler de yine Borderlands filminde karşımıza çıkacak. Yönetmeni, senaristi ve kadrosunun çok büyük bir kısmı belli olmasına karşın Borderlands filminin halen resmi bir vizyon tarihi yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum