Borderlands Filminin Atlas'ı Edgar Ramirez Oldu

Kadro büyümeye devam ediyor

Ufukta oldukça geniş kadrolu bir Borderlands filmi var. Öyle ki filmle ilgili her gelen haber yanında bonus olarak bir oyuncu haberini daha getiriyor. Kadroda yer alacak son isim de belli oldu; daha önce Bright ve Gold filmlerinde de izlediğimiz Edgar Ramirez yeni Borderlands filminde Atlas karakterini canlandıracak.

Deadline'ın haberine göre Atlas'ın filmdeki varlığı da epey gündem yaratacak cinsten. 

"Edgar kalibresindeki bir aktör ile çalışmak büyük bir onur. Onun yeteneği ve karizmasını Cate Blanchett'in karşısına koymak unutulmaz bir oyuncu seçimi oldu. Atlas gerçekten özel bir kişiliğe sahip, karizması ve çekiciliği var. Ancak hepsinin altında bir çılgınlık var. Edgar'ın kariyerinin erken dönemlerinden beri büyük bir hayranıyım ve beni her fırsatta büyülemeye devam ediyor. Yapmak istediğimiz şey vahşi, eğlenceli ve Edgar'ın gördüğü diğer her şeyden daha farklı bir film. Onunla çalışacağım için çok heyecanlıyım." diyen filmin yönetmeni Eli Roth da Atlas'a uygun bir oyuncu seçmekten dolayı epey mutlu gözüküyor.

Lionsgate adına konuşan başkan Nathan Kahane de Edgar ile birlikte Atlas'ın evrene dahil edilmesinin çok sayıda karakterin kaderini değiştireceğini açıkladı. Oyun serisinde Atlas, Pandora içerisinde bir silah üreticisi ve evrenin en güçlü karakterlerinden birisi. Sadece fiziksel güç olarak değil bağlantıları sayesinde tüm evreni avucunun içinde tutan Atlas'ı Borderlands filminde kötü karakter olarak izlemek epey eğlenceli olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum