Borderlands Hayranlarını Epic Games Store Telaşı Sardı

Yaparlar mı böyle bir şey, siz ne dersiniz?

Gearbox'ın Borderlands 3'ü işaret eden paylaşımının ardından, serinin hayranları oldukça heyecanlanmış görünüyor. Ama bu heyecana bir de "Acaba PC versiyonu Epic Games Store'a özel mi olur" endişesi eklenmiş gibi. Bunun kaynağı ise Gearbox'ın patronu Randy Pitchford'un daha önce Epic Games Store ile ilgili olarak yaptığı bir paylaşım.

Randy Pitchford, Epic Games Store'un duyurulmasının hemen ardından twitter hesabından bir paylaşımda bulunuyor ve Epic Games Store'u desteklemek konusunda istekli olduklarını belirtiyor. Bu paylaşımının altında, bunun gelecek oyunlar için bir "exclusivity" (platforma özel) anlamına gelebileceği düşüncesiyle endişe ettiğini belirten bir kullanıcıya verdiği cevap ise, endişenin yersiz olmayabileceğini gösteriyor.

Özetle, "Bunun neresi yanlış? PC, PC'dir, hangi dijital mağazadan oyunu aldığınız ne fark eder ki?" diyor Pitchford. İşte Borderlands hayranlarını düşündüren de bu cevap olsa gerek. Eğer Pitchford'un bu görüşlerinde bir değişiklik söz konusu değilse, Borderlands 3'ün PC versiyonu da Epic Store'a özel oyunlar listesine katılabilir.

Borderlands 3'ün hangi platformlara çıkacağı ve ne zaman çıkacağı henüz duyurulmuş değil. Bakalım PAX East programında Gearbox bu konuda nasıl bir paylaşımla çıkacak karşımıza. Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum