Brie Larson, Tamamen Kadınlardan Oluşan Bir Avengers Filmi Konusunda Israrcı

Ne desem bilemedim

Marvel Sinematik Evreni'ne üçüncü aşamada dahil olan ve bir anda evrenin kurtarıcısı rolüne bürünen Captain Marvel, hem solo filmi hem de Avengers: Endgame filmindeki rolüyle birlikte kendisine önemli bir yer edinmişti. Brie Larson'un canlandırdığı karakter Marvel'ın yeni döneminde bir de devam filmiyle karşımıza çıkacak. Ancak Larson sadece bir devam filmiyle yetinmek istemiyor. Brie Larson'un en büyük hayali sadece kadınlardan oluşan bir Avengers filmi!

Larson bu fikrini daha önce de belirtmiş ancak istediği geri dönüşü alamamıştı. Amerikalı aktris bu kez film konusunda daha ısrarcı. Marvel'ın kesinlikle böyle bir şey yapması gerektiğini savunuyor. Tabii Larson böyle bir şeyi isteyebilir ancak bu film hayranlar tarafından nasıl bir geri dönüş alır orasını kestirmek zor. 


Variety'e konuşan aktris, "Şunu söyleyebilirim ki Marvel filmlerinde oldukça fazla sayıda kadın oyuncu var. Kevin ve ben bu konuda 'bu işte birlikteyiz ve bunu yapmak istiyoruz' görüşüne sahibiz. Bunun ne demek olduğu konusunda bir fikrim yok. Bilirsiniz ben Marvel'ın geleceği hakkında söz sahibi birisi değilim. Ancak bu cidden tutkulu olduğumuz ve çok seveceğimiz bir iş. Ayrıca bana göre dünyada çok sayıda insan böyle bir şeyi görmek ister, bunu istediklerini söylüyorlar. Belki bu film olur." dedi ve "Female Avengers" için umutlarını taze tuttu. 

Avengers: Endgame sırasında kadın kahramanlardan oluşan sahnenin önemini de vurgu yapan Larson, "O gün gerçekten harikaydı. Gün boyu oradaki tüm kadınlarla bir arada olunca kendinizi biraz yaramaz hissediyorsunuz ve bunun bir sır olması, bu konuda konuşmamızı engelliyor. Bir süre sonra kendinizi bir cadılar meclisinde ortak bir amaç uğruna çalışan bir birey gibi hissediyorsunuz. Bu bize bir arada takılma fırsatı da sağlamış oldu. Çoğu insanın bildiği gibi çoğu zaman kadınlar bir arada çalışamaz. Bu durum biraz da içerisinde bulunduğumuz sektörde yeni ve temiz bir havayı solumak gibi oldu. Böylece daha fazla kadınların bir araya geldiği filmler ortaya çıkabilir. Bu bize birbirimizle iletişim kurma şansını tanımış oldu. Yani bu konuda oldukça heyecanlıydık, çok fazla enerjimiz vardı ve hikayelerimizi anlatacak insanlarla bir aradaydık." dedi. 

Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige de daha önce kadınlardan oluşan bir Marvel filmine sıcak bakabileceklerini belirtmişti. MCU'nun bir diğer kadın karakteri olan Black Widow, 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek ve bu filmle birlikte sinematik evrende dördüncü aşamaya başlanacak. 

YORUMLAR
Mehmet
11 Ekim 2019 01:57

Site çok mu yavaş açılıyor, yoksa benim berbat internetim daha da mı berbatlaştı?

creepylord
Mehmet
11 Ekim 2019 10:14

Site uzun zamandır "öldüm beni gömen yok" modunda. İnternetin de yavaşsa durum katmerli oluyor haliyle.


creepylord
10 Ekim 2019 17:41

Bi bitmediniz alüminyum. Her yer süper kahraman oldu. Bezdirdiniz ulan... 

SevişenBoğa
creepylord
11 Ekim 2019 21:24

MCU yüzünden süper kahraman filmlerine çok soğudum. Aslında filmlerde sıkıntı yok da ne bileyim bezdim artık. :P


skyfall
10 Ekim 2019 17:18

Bu kadının zaten sjw olduğunu bilmeyen yok. Female Avengers’mış la bi yürü git!!

Parolamı Unuttum