Brie Larson'un MCU'da 5 Filmlik Daha Sözleşmesi Varmış

Daha fazla Captain Marvel görmek isteyenlere...

Marvel Sinematik Evreni, Avengers: Infinity War'ın ardından büyük bir savaşa gireceğinin sinyallerini vermişti. Evrenin yarısı Thanos tarafından yok edilmiş, kalan sağlar da (aslında kalan sağlardan ziyade Avengers ekibi) bu durumu düzeltmek için çalışmalara başlamıştı. Avengers: Endgame ile birlikte bir dönemin sonuna geleceğimizi biliyorduk. Infinity War - Endgame arası dönemde yeni bir karakter ile tanıştık, Captain Marvel. 

Brie Larson'ın canlandırdığı Captain Marvel'ın ilk sinyalini Infinity War'ın sonunda Nick Fury vermişti, daha sonra gelen solo Captain Marvel filmi ve ardından vizyona giren Avengers: Endgame ile birlikte Carol Danvers'ı diğer Avengers üyeleriyle birlikte gördük. Captain Marvel'ın MCU serüveni burada da sona ermeyecekmiş, gelen haberlere göre Brie Larson'un 5 filmlik daha sözleşmesi var. 


Çok büyük bir olasılıkla Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasında Captain Marvel'ın devam filmini izleyeceğiz. Bu süre zarfında çıkacak olan The Eternals veya Guardians of the Galaxy vol. 3.0 gibi filmlerde kendisini göreceğimizi sanmıyorum, belki bir after credits sahnesi için olabilir. Yani olası bir Captain Marvel 2'nin ardından bile dört filmlik bir sözleşme kalıyor bu da işleri biraz ilginç hale getiriyor. 

Captain Marvel filminde Skrulllar ile Kreeler arasında geçen savaşının tohumları atılmıştı. Bu savaşın devamı yeni bir Captain Marvel filminde karşımıza çıkabilir hatta işler daha ileri boyuta taşınırsa tüm MCU'yu barındıracak bir Gizli İstila filmi izleyebiliriz. Ben gerçekten Gizli İstila filmini izlemeyi çok istiyorum ve şu an için gidişat da bunu gösteriyor. 

Marvel Sinematik Evreni, Spider-Man: Far From Home'un ardından üçüncü aşamasına son noktayı koyuyor. Dördüncü aşamanın vizyon takvimi henüz belli değil ancak Black Panther 2, Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy vol.3 ve The Eternals gibi filmlerin bu aşamada vizyona gireceğini biliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum