Büyük Hayal Kırıklığı Yaratan Oyun Uyarlamaları

Oyundan beyaz perdeye

Son zamanlarda beyaz perdeye uyarlanan oyunların sayısı giderek artıyor. Yakın zamanda vizyona giren Tomb Raider, Rampage gibi filmler belli bir kalitenin üzerinde olsa da duyurulan her yeni projeyle birlikte kendimizi ortaya iyi bir iş çıkacak mı, yoksa oyun uyarlamalarının laneti devam edecek mi diye merak ederken buluyoruz. İşte tam da bu yüzden "oyun uyarlaması laneti" tanımlamasını ortaya çıkartan, izleyicilerde büyük hayal kırıklığı yaratan oyun uyarlamalarına bir göz atalım dedik.

Bu liste sadece son yıllarda izleyici karşısına çıkan yapımlarla sınırlı kalmayacak, 90'lara kadar geri dönerek zihinlerde yer eden kötü oyun uyarlamalarını bir araya getireceğiz. Bakalım tercihlerimizde bize katılacak mısınız? Aralarında sizin şahsen çok beğendiğiniz veya "keşke listede şu da olsaydı" dediğiniz filmler varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR
alpeerkilic
26 Ağustos 2020 01:49

yine e söylemek gereekirse Resident Evil serisi en büyük hayal kırıklığıdır benim için. çünkü orjinal karakterler yerine bambaşka bir karakter konu ediliyordu ki Resident Evil'in en güçlü yanlarından biri hatta hikayeden bile önemlidir o da karakterleridir. Sadece bir filmde Leon'u, Claire'i, Chris'i bir görmüştük o da resmen o karakterlere bir hıyanet gibiydi. Bir de ikinci filmde sanırım Jill vardı ama o da gölgede kalmıştı baya.

Bir de Max Payne'i söyleyebilirim çok daha iyi şeyler çıkabilirdi.

 

alpeerkilic
25 Ağustos 2020 21:34

çok beklenti olmadığı için çok büyük hayal kırıklığı yaşanmıyor diye düşünüyorum. hele yönetmen Uwe Bowl ise zaten hiç beklemiyoruz bile.

 

Parolamı Unuttum