Call of Duty: Black Ops Cold War, 175GB Yer Kaplayacak!

RTX versiyonları daha fazla alan istiyor

Activision, Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops Cold War'un sistem gereksinimlerini açıkladı. Oyun, en düşük sistem gereksinimlerinde bile tam 175GB yer kaplayacak. 

Geliştirici ekip, 4K çözünürlükte yüksek FPS ve Ray Tracing desteği isteyen kullanıcıları ise Nvidia GeForec RTX3080'e yönlendiriyor. Fakat oyunun büyüklüğü bu destekler kullanıldığında tam 250GB'a yükseliyor. Buna bir de oyun çıktıktan sonra gelecek güncellemeler dahil olduğunda oyunun büyüklüğü 300GB'ı aşabilecek gibi duruyor.

Bu da hem Modern Warfare'i hem de Black Ops Cold War'u sisteminde tutmak isteyen oyuncuların PC'lerinde en az 500GB yer açması gerektiği anlamına geliyor. Sistem gereksinimlerinin detaylarını aşağıdaki görüntüden inceleyebilirsiniz.

Activision'ın hissedar toplantısında yaptığı açıklamada, Cold War ve Warzone ikilisinin ilk sezonunun Aralık ayında başlayacağı da ifade edildi. Aynı Modern Warfare'de olduğu gibi işleyecek olan sistemde, Cold War'da eriştiğiniz başarımlar direkt olarak Warzone'a geçmiş olacak. Buna ek olarak oyuna isterseniz Modern Warfare, isterseniz Cold War evrenlerinde giriş yapabileceksiniz.

Şimdilik oyun modu hakkında fazla detay paylaşmaktan çekinen geliştirici, ilerleyen günlerde bizlere daha fazla bilgi verecektir.

YORUMLAR
cavegamer3530
5 Kasım 2020 13:51

Alfasınıda betasınıda oynadım beğenmedim mw daha iyiydi ileriye gitmek varken neden geriye giderler anlamıyorum

allalla
30 Ekim 2020 14:27

sence de biraz abartmıyor musun?

Parolamı Unuttum