Call Of Duty League'in 2021 Sezonu PC'de Oynanacak, Ama Klavye Fare Yasak

Şaşırtıcı bir açıklama

Activision ne kadar çabalarsa çabalasın Call of Duty’nin espor kanadını genişletmeyi bir türlü başaramıyor. Yeni nesil Modern Warfare, geçtiğimiz yılın en çok satan ve oynanan oyunlarından biri olmasına rağmen Call of Duty League en az izlenen etkinlikler arasında. Fakat görünüşe göre oyunun kuralları değişiyor.

Activision, aldığı sürpriz karar ile birlikte 2021 yılında düzenlenecek Call of Duty League’i PC’lere taşımaya karar verdi. Uzun süredir PlayStation 4 üzerinden oynanan turnuvanın yeni koşulları arasında, fare ve klavye kullanımının yasak oluşu da dikkat çekiyor.

Evet, yanlış duymadınız. PC üzerinden oynanacak turnuvalarda sadece gamepad kullanılabilecek. Yapılan resmi açıklamaya göre turnuva, yetkililerin belirlediği PC’lerde oynanacak. Aynı şekilde oyuncular kullanmak istedikleri gamepad’leri öncelikle yetkililerin gözlemine sunmak zorunda.

CoD’un ciddi bir konsol kitlesi olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Call of Duty League’in PC’ye geçiş yapması biraz şaşırtıcı. Bakalım bunun oyuncular ya da CoD League üzerinde nasıl bir etkisi olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum