Call of Duty: Modern Warfare'ın Battle Royale Modu Çok Büyük Olacak

İddiaların rengi değişiyor

Call of Duty: Modern Warfare'da olacağı iddia edilen battle royale modu ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Serinin hayranlarını ikiye bölen bu haberin ardından ortaya atılan iddialar, çoğu kişinin duruşunu değiştirebilir.

Bu kez söylentiler Gaming Intel ekibinin bir kolu olan Call of Duty Modern Warfare News‏ adlı Twitter hesabından geliyor. Sızıntılar ile ilgili uzun bir flood yapan ekibin en dikkat çekici iddiası, MW'nin battle royale modunun 200 kişilik olacağı haberi.

MWN hesabının iddialarına göre Infinity Ward, sunucu büyüklüğünü 152 kişiyle test etmiş bile. Bu kadar kişinin tek bir haritaya nasıl sığacağı sorusunun cevabı da bu Twitter flood'unun içerisinde bulunuyor. Söylentilere göre yeni oyunun haritası, Blackout modunun haritasından üç kat daha büyük olacak.


Diğer iddialar arasında ise yine Modern Warfare serisinden tanıdığımız AC-130 killstreak ödülünü kullanabilecek olmamız bulunuyor. Haritanın dar bölgelere ve açık alanlara sahip olacağını belirten MWN ekibi, Apex Legends'dan tanıdığımız diriltme sisteminin de oyunda olacağını eklemiş.

Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?

YORUMLAR
creepylord
5 Temmuz 2019 00:50

Şöyle ağız tadıyla adminlerin girp çıktığı oyunun yanında muhabbetin de belini kırdığımız multiplayer serverlarında oynamayalı çok uzun zaman oldu. Hala battle royale dan bahsediyorlar...

DanteXE
4 Temmuz 2019 13:52

Infinity Ward kendisi söyledi Battle Royale yok diye millet ortaya iddia atıp duruyor anlamadım ki. Anlamadığım ortaya iddia atanlar neyin kafasını yaşıyor.

SpazJR61
3 Temmuz 2019 23:25

Artık yeterbattle royale bıktırdı

Parolamı Unuttum