Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale Modu Ne Zaman Gelecek?

İpuçları oldukça net

Call of Duty: Modern Warfare oyuncuları bir süredir oyuna battle royale modu eklenmesini bekliyor. Hatırlarsanız ikinci sezon tanıtımında paylaşılan bilgilerde battle royale modunun görünmediğini sizlerle paylaşmıştık. Fakat güncellemenin ardından oyuna giriş yapan oyuncular aşağıdaki açılış sinematiği ile karşılaştı.

Birbirlerini öldüren askerler, "gazın" yaklaştığını belirten diyaloglar ve uçaktan atlayan yeni oyuncular.... Kısacası Call of Duty: Modern Warfare'in battle royale moduna kavuşacağı neredeyse kesinleşmiş durumda. Peki ama oyun modu ne zaman oyuna eklenecek?

Aslında Ghost'un bahsettiği ve fragmanda gördüğümüz "Verdansk'ta" bulunan harita oyunun içerisine eklenmiş durumda. Bir Youtuber olan Ryan B., oyuna yeni eklenen Atlas Superstore haritasında önemli detaylar keşfetmiş. COD Caster özelliği ile haritanın dışarısına çıkmayı başaran dostumuz, tüm battle royale haritasını görüntülemeyi başarmış.

Bununla birlikte oyunun ana menüsünde belirmeye başlayan ve "classified" olarak nitelendirilmiş bir bölüm de oyuncuların dikkatini çekmiş durumda. Hikaye, çoklu oyuncu ve co-op görevlerinin yanında bulunan bu seçenek görünüşe göre yakın zamanda aktif olacak.

Infinity Ward savaşı kızıştırmak için her şeyi hazırlamış gibi görünüyor. Tahminlerimiz, yeni oyun modunun ay sonuna doğru ekleneceği yönünde. Bakalım battle royale modu Blackout kadar başarılı olabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum