Call of Duty: Modern Warfare'in Battle Royale Modunun İsmi Warzone Olacak

Activision sızıntıları durdurmak için vites yükseltti

Call of Duty: Modern Warfare camiası, bir süredir sezon 2 ile birlikte geleceği söylenen battle royale modu ile çalkalanıyor. Dün yaptığımız haberde sizlerle bu konu hakkındaki son durumları paylaşmıştık. Fakat bugün bu modun adı ve birkaç görseli internet aleminde gezinmeye başladı.

Bu fotoğraflar şimdilerde silinmiş bir Reddit gönderisine ait (yukarıdaki fotoğraf). Aslında görsellerin herhangi bir Call of Duty hayranı tarafından yapılmış olması da ihtimaller arasında. Öte yandan Activision'ın ani ve dikkatsiz şekilde bu gönderilere telif atıyor olması görsellerin doğruluğunu adeta kanıtlıyor.

Paylaşılan görseldeki başlığa göre bu oyun modunun ismi Warzone olacak. Dün sizlerle paylaştığımız gibi Warzone modu; senaryo, çoklu oyuncu ve co-op seçeneklerinin arasına yerleşecek. Fakat şimdilerde Warzone'un olması beklenen yerde sadece "classified" ibaresi bulunuyor.

Sektörün önde gelen isimlerinden Daniel Ahmad da bizler gibi modun yakın zamanda tanıtılabileceğine inandığını açıklamış. Bakalım bu sızıntıların ardından Activision beklemeye devam edecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum