Capcom'dan Resident Evil Remake'in Remake'i Gelirse Şaşırmayın

Suyunun suyunun suyu

Capcom'un Resident Evil 2 remake'i 25 Ocak'ta çıkacak ama akıllarda hep "acaba başka hangi oyunlara remake gelebilir ki" sorusu olduğunu da inkar etmeyelim. Tamam, Resident Evil 2 serinin en ikonik oyunlarından biri ama bu demek değil ki diğer oyunlar da bu uygulamadan mahrum kalsın.

Bir kere Capcom'un Resident Evil 2 remake'ten inanılmaz umutlu olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Oyunun milyonlar satması bekleniyor ve şimdiye kadar gördüklerimizden yola çıkarsak bu satışı da sonuna kadar hak edecekler. Ayrıca Capcom'un daha fazla remake'e de yeşil ışık yaktığı hepimizin malumu, ama acaba Resident Evil serisi içinden de daha fazla sayıda remake görebilecek miyiz onu ayrı merak ediyoruz.

Oyunun yönetmeni Kazunori Kadoi bu konudaki sorulara "öncelikle şu oyun bir çıksın, işlerin nasıl gittiğini bir görelim" diyor. "Herkes en sevdiği oyunu görmek istiyor ama şu an bir söz veremiyoruz. Derdimiz sadece nostalji hissi üzerinden prim yapmak değil. Oyuncuların bu oyunların orijinal hallerini oynarken hissettiği şeyleri yeni oyunculara yaşatmak, bu oyunları 20 yıl önce oynayanlar ile yeni oyuncular arasındaki jenerasyon boşluğunu doldurmak istiyoruz" diyen Kadoi, Resident Evil Remake'in remake versiyonun gayet de olası olduğunu da söylüyor.

"Üzerinden oldukça fazla zaman geçti, yani remake'i remake yapmak gülünç olmaz. Hatta şahsen bunun ilginç bir deneyim olacağını düşünüyorum" diyen Kadoi'nin sözlerine güvenerek ileriki nesillerde tavşanın suyunun suyu gibi remake'in remake'inin remake'lerini görebileceğimize inanıyorum. Ha bunlardan kaçını görecek kadar yaşarız, orası muamma tabii :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum