Capcom, Monster Hunter: World'ün Satış Rekorunu Hediyelerle Kutluyor

Monster Hunter: World’ü durdurabilene aşk olsun…

Capcom, Monster Hunter twitter hesabından yaptıkları paylaşımla Monster Hunter: World’ün 13 milyon satış rakamına ulaştığını duyurdu. Oyunun bu başarısının şerefine herkese oyun içi özel içerik paketi dağıtılacağı bilgisi de eşlik ediyor bu duyuruya.

Kendine has bir kitlesi olan Monster Hunter serisi, MHW ile ölçeği büyüttü, farklı platformlara çıkarak daha geniş bir  oyuncu havuzuna hitap etmeyi başardı. Capcom, konsol versiyonundan 7 ay sonra çıkmasına rağmen PC versiyonunun da yakaladığı başarıdan gayet memnun olduklarını belirtmişti geçtiğimiz aylarda. Aynı zamanda Batı piyasasındaki satış performansı da Capcom adına yüzleri güldürüyordu. Nitekim MHW, firma tarihinin en çok satış yapan oyunu haline gelmeyi başardı bu performansla.


Son açıklamaya göre MHW satışları 13 milyon gibi ciddi bir rakamı geride bırakmış durumda. Capcom, bu tabloyla gururlanırken, oyuncuları da elleri boş göndermek istememiş, oyuna giren her oyuncuya bir özel eşya paketi hediye etmeye karar vermişler. Bunun için yapmanız gereken tek şey 25 Temmuz-29 Ağustos tarihlerinde oyuna girip günlük giriş bonusunuzu (Daily Login Bonus) almak.

Ne dersiniz, Iceborne ek paketinin gelişiyle birlikte yeni rekorlara da yelken açar mı MHW? Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum