Captain Marvel 2'nim Yönetmeni Belli Oldu!

Şeker Kız Brie Larson

Marvel Sinematik Evreni, yeni döneminde bambaşka bir yola girmeye hazırlanıyor. Avengers: Endgame ile birlikte çok sayıda eski kahramana veda ettik ve devir yenilerin devri. Bu yeni dönemde ön plan karakteri olarak Captain Marvel'ı düşünen stüdyo devam filmini yönetmen için kadın bir yönetmen arayışlarına başlamıştı. Son gelen haberlere göre aranan kan bulundu ve Nia DaCosta ile Captain Marvel 2 filmi için anlaşıldı. 

Aynı zamanda yeni Candyman filmini de yönetecek olan DaCosta ilk olarak 2018 yılında vizyona giren Little Woods filmindeki yönetmenlik başarısıyla izleyicilerin beğenisini toplamıştı. Ayrıca daha önce Marvel tarafından gelen haberler Captain Marvel 2'nin yönetmeniyle uzun soluklu bir proje düşünüldüğünü belirtiyordu. Hatta MCU'nun sıradaki ekip filminde olası Cpt. Marvel 2 yönetmenin yeniden kamera başına geçmesi bekleniyordu. Şimdi açıklanan DaCosta ismiyle birlikte bu planların hangi yüzdeyle hayata geçeceğini de görmüş olacağız.

Carol Danvers'ı canlandıran başrol Brie Larson dışında hangi oyuncuların filme geri döneceği veya kadroya yeni kimlerin katılacağı ise henüz belli değil. Devam filminin yine ilk filmde olduğu gibi geçmiş bir dönemde geçiyor olması da ihtimaller arasında. Ne olursa olsun ilk filmiyle bir milyar dolar barajını aşmayı başaran Captain Marvel, yeni filmiyle de gişede büyük umut vaat ediyor. Film için planlanan vizyon tarihi ise 8 Temmuz 2022. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum