CDPR, Cyberpunk 2077'nin Game Pass'e Ekleneceği İddiasını Yalanladı

Boşuna umutlanmayın

VentureBeat sitesinin çeşitli kaynaklardan Cyberpunk 2077'nin çıkışından bir süre sonra Game Pass'e gelebileceğini duyduğunu açıklaması üzerine oyuncular arasında da 'acaba öyle bir şey olur mu?' sorusu dillenmeye başlamıştı. Sonuçta Microsoft ve CDPR'ın Cyberpunk 2077 için bir işbirliği içerisinde olduğunu biliyoruz, hatta Microsoft oyun için özel konsol ve kontrolcü bile üretmiş durumda.

Jeff Grubb'un Microsoft'un üçüncü parti geliştiricilerin oyunlarını ücret karşılığında ilk günden Xbox Game Pass'e eklemesiyle ilgili yorumlarında Cyberpunk 2077 örneği vermesi üzerine, CDPR'dan Radek Grabowski devreye girdi ve oyuncuların da hayallerini bir bakıma yıkmış oldu. "Başka bir örnek bulmalısın Jeff. Cyberpunk 2077 için Game Pass planımız yok" diyen Grabowski, böylece söz konusunu söylentileri de yalanlamış oldu.

Bloomberg analistlerinden Matthew Kanterman da Cyberpunk 2077'nin en erken 2022 yılına kadar Xbox Game Pass'e geleceğini düşünmediklerini söylemişti. The Witcher 3, Game Pass oyunlarından biri ve bu da gelecekte başka CDPR oyunlarının da Game Pass'e katılma ihtimalini destekleyen bir durum.

Cyberpunk 2077 19 Kasım'da Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak ve yeni nesil versiyonlarına ücretsiz geçiş yapılabilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum