CES 2021 İptal Oldu, Dijital Etkinlik Olarak Karşımıza Çıkacak

Virüs, fuarları etkilemeye devam ediyor

Consumer Technology Association, uluslararası CES fuarının 2021 yılında düzenlenmeyeceğini açıkladı. Böylece CES fuarı da Covid-19 yüzünden bu sene iptal edilen fuarların en yenisi oldu.

Bundan birkaç ay önce virüs salgınının bu yıl sonuna kadar kontrol altına alınacağı düşünülüyordu, bu yüzden Kasım ayındaki Blizzcon'dan vazgeçilmesi şaşırtıcı olmuştu. Ancak özellikle Amerika Birleşik Devletlerinde hızını arttırarak ilerleyen salgın daha çok uzun süre normale dönme şansımızın olmadığını gösterdi. Normalde 6 - 9 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan CES 2021 iptal edilerek yerine dijital bir etkinlik getirildi.

CTA, sanal CES 2021 ile ilgili detayları daha sonra açıklayacakmış; ancak bu dijital etkinliğin tarihi yine Ocak ayı mı olacak, yoksa yeni bir tarih mi belirlenecek henüz belli değil. Bu sene başında düzenlenen CES 2020 fuarına 170 binin üzerinde ziyaretçi katılmıştı.

Tüm bu gelişmeler, gelecek sene düzenlenecek fuarların gerçekleşebilme ihtimalini de zayıflatıyor aslında. Bu sene olduğu gibi gelecek sene de dijital etkinliklerle karşılaşabiliriz yani.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum