Christopher Walken, Dune 2'de İmparator Shaddam'ı Canlandıracak

Artık hikaye anlatma zamanı

Geçtiğimiz yılın en güzel filmlerinden Dune'un devam filmiyle ilgili şahane haberler gelmeye devam ediyor. Hem eldeki kadroyu koruyup, hem de yeni karakterler için önemli isimleri kadrosuna katmak isteyen stüdyo serinin efsanevi karakterlerinden İmparator Shaddam'ını da buldu. Büyük usta Christopher Walken'ın canlandıracağı karakter kitaplarda epey önemli bir yer tutuyordu.

Walken'ın yanı sıra devam filminde Florence Pugh ve Austin Butler gibi yeni isimleri de görmeyi bekliyoruz. Paul Atreides'in Fremen ile birlikte çöl gezegeninden kaçma mücadelesiyle başlayacak olan devam filminde artık ciddi hikaye aksiyonları da bekliyoruz. Büyük beğeni toplayan ilk filmin en büyük eleştri aldığı kısımlar genelde hep hikaye ağırlıklıydı. 

Elimizde epey uzun bir hikayeye giriş filmi var ve Walken'ın da katkısıyla birlikte ikinci film çok daha fazla potansiyel vaat ediyor. 20 Ekim 2023'te vizyona girecek olan Dune: Part Two'yu da yine Denis Villenueve yönetecek. Zendeya ve Timothy Chalamet gibi isimler de kadrodaki yerlerini koruyorlar. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum