Code Vein'den Yeni Karakter Yaratım ve Oynanış Videosu Geldi

Ben vampirimi genç ve güzel severim

Oyunun geliştiricileri bile "Dark Souls benzeri bir deneyimi nasıl kendi tarzımızla nasıl harmanlayıp bir sonraki seviyeye taşıyabiliriz diye düşündük" dediklerine göre Code Vein'in ismini Dark Souls ile birlikte anmamızda herhangi bir sorun yok demektir. Hayatta kalabilmek için insanlıklarının bir kısmından vazgeçmek zorunda kalan ve bunun sonucunda doğaüstü güçler kazanan Revenant'ları oynadığımız oyundan ara sıra yeni videolar yayınlanıyor ve bu sayede hem oyunun nasıl git gide Dark Souls'a benzediğini görüyor, hem de ekibin kendi tarzını oluşturma çabasına şahit oluyoruz.

IGN bir süredir IGN First kapsamında Code Vein ile ilgili yeni videolar yayınlıyor ve yayınlanan en yeni video da oyundaki karakter yaratımına odaklanmış. Geliştirici ekibin oyunun grafik tarzı ile ilgili yorumlarıyla renklendirdiği videoda Code Vein'in kapsamlı karakter yaratım seçeneklerini görüyoruz. Oyunda canlandırdığımız vampir karakterin son derece göz alıcı olduğunu söylemem lazım, ben zaten baştan beri oyunun benimsediği grafik tarzını çok sevmiştim ve yeni görseller gördükçe de bu fikrim pekişiyor. Şimdi size bu ekrandaki tonlarca seçenekten bahsetmeyeyim, zaten videoyu izlediğinizde göreceksiniz ama fark etmeyebileceğiniz bir detayı söyleyeyim: yaş seçimi yok. Karakterimizi daha yaşlı gösterecek bir seçenek yok çünkü sonuçta vampir dediğin zaten yaşlanmayan bir varlık. Yani vampir olacaksan genç yaşta olacaksın.

Bandai Namco Studios ekibi oyunun grafiklerinin ne çok çizgi film gibi, ne de çok gerçekçi olmasını istemiş ve tüm detaylar da buna göre planlanmış. Bu videonun sonlarına doğru oyunda karşılaşacağımız bazı büyük yaratıkları da görme şansına kavuşuyoruz.

Yayınlanan diğer videoda ise pek de yeni bir şey olduğunu söyleyemem, önceki videolara benzeyen ortamlarda yine Mia ile co-op halinde önüne gelen yaratıkları kesiyor kahramanımız. Anlamadığım nokta neredeyse yayınlanan tüm videolarda hep şu uzun burunlu yaratıkları görüyor oluşumuz, sonlara doğru yine standart bir yaratık da var ama insan artık farklı bir şeyler de görmek istiyor. Yukarıdaki karakter yaratım videosunda bir sürü güzel tasarım olduğunu gördük işte, onları da içeren bir oynanış videosu yayınlansa çok da güzel olmaz mı, hı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum