Code Vein'in Üçüncü ve Son DLC'si Lord of Thunder Yayınlandı

Lord of Epic Fail de diyebiliriz

Code Vein'in Season Pass kapsamında da sunulan üçüncü ve son indirilebilir içeriği Lord of Thunder, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlandı.

Bu paketin fiyatı da platformlara göre farklılık gösteriyor, Steam'de 49, Xbox Store'da 44, PS Store'da ise 59 liradan sunulmuş durumda. Elbette daha hesaplı olan Season Pass'i aldıysanız sizin için bir sorun yok, zaten Frozen Empress ve Hellfire Knight DLC'lerine ek olarak bu DLC'ye de ek ücret ödemeden sahip oluyorsunuz.

Ancak şunu da belirtmek lazım ki Code Pass'in DLC'leri müthiş bir hayalkırıklığı, yani paranızı boşa harcamayın demek istiyorum. Size Steam incelemelerinden örnek vereyim. Hellfire Knight 327 incelemeden %22 olumluyla "Çoğunlukla Olumsuz", Frozen Empress 174 incelemeden %8 olumluyla "Çok Olumsuz", Lord of Thunder ise şimdilik 39 inceleden %5 olumluyla "Çok Olumsuz" durumunda.

Yorumlardaki ortak kanı Bandai Namco'nun bu DLC'lerde inanılmaz tembellik yaptığı. Ana oyundan üçer tane silah ve veil'in yeni görünümlerle sunulduğu bu paketlerde pek de ilgi çekmeyen yeni blood code'lar, bir de yine ana oyundaki bazı düşmanların ana boss olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Ana oyun bence gayet güzeldi ama bu DLC'lerle sadece para odaklı bir iş yaptılar.

 

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum