Command and Conquer'un Geliştiricilerinden Yeni Bir FPS Geliyor: Earthbreakers

Aklına Renegade gelen var mı?

Westwood Studios gelişticilerinin yeni adresi Petroglyph Games, Command and Conquer: Renegade'in ruhani devamı olarak da nitelendirilebilecek yeni projelerini duyurdu. Yeni oyunumuzun ismi Earthbreakers.

Westwood, 2002 yılında EA tarafından kapatıldıktan sonra stüdyonun bazı geliştiricileri Petroglyph Games'i kurmuştu, hatta kendilerini şu an Command and Conquer'un remastered versiyonu için EA ile birlikte çalışıyor hatırlayacağınız üzere. Hatta ekim ayı içerisinde bu oyundan ilk ekran görüntüleri de yayınlanmıştı.

Command & Conquer: Remastered'ın İlk Oynanış Görüntüleri Geldi

Ancak Petroglyph'in tek projesi bu değilmiş ve aynı Renegade gibi RTS ve FPS öğelerini birleştiren Earthbreakers üzerinde de çalışıyorlarmış. Renegade zamanında eleştiriler almıştı almasına ama bence gayet de keyifli bir oyundu. Elbette C&C serisi ile RTS türünü özdeşleştirdiğimiz için farklı gelmişti ama o evreni farklı bir perspektifinden deneyimlemeyi sevmiştim ben.

"FPS ve RTS'nin en sevilen öğelerini birleştiren, takım tabanlı bir PvP çok oyunculu oyun" olarak tanımlanan Earthbreakers, 2060 yılında geçecek. Online maçlar harita büyüklüğüne bağlı olarak 32 oyuncuya kadar destek sunacakmış.

Ben fragmanını ve grafik tarzını beğendim ama çok oyunculu oyunlarla pek aram olmadığı için muhtemelen uzaktan bakınmakla yetineceğim. Eğer Renegade gibi tek kişilik bir hikayesi de olursa o zaman işler değişir tabii.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum