Creed 3 Filminde Rocky Balboa Geri Dönmeyecek

Umarım tatile çıkmıştır...

Sinema tarihinde oldukça özel bir yere sahip olan Rocky serisi aslında 2006 yılında vizyona giren Rocky Balboa filmiyle birlikte son bulmuştu. Daha sonra 2015 yılında Apollo Creed'in oğlu Adonis'i konu alan Creed serisiyle birlikte Rocky de yeniden sinemaya döndü ve son olarak kendisini Ivan Drago ile karşılaşırken de izledik. Creed kendi başına bir efsane yazmaya doğru ilerlerken Rocky'nin de yaşadığı süreç hepimizin malumu bu yüzden olacak ki hazırlıkları devam eden Creed 3 filminde Slyvester Stallone'u ve Rocky'i görmeyeceğiz.

Sosyal medya hesabından "Creed 3 yapılacak ama ben içerisinde olmayacağım." diyen Slyvester Stallone hayranların kafasını karıştırdı. Zira ikinci Creed filminde sağlık sorunları yaşayan Rocky'nin üçüncü filmde ölmesi çok büyük üzüntü yaratacaktır. O yüzden filmin başrolü ve yönetmeni Michael B. Jordan ile birlikte senarist Keenan Coogler'dan en büyük ricam lütfen Rocky Balboa'yı uzun zamandır hak ettiği tatile gönderin, bizleri sinema salonlarında sulu göz bir halde bırakmayın. 

Max Payne 3'ün sonunda Brezilya sahillerinde "şıpıdık" terlikleriyle gezen Max abimiz gibi Creed 3'ün sonunda da Hawaii'de eski dostları ile muhabbet eden bir Rocky cameosu görmek şahane olur. 23 Kasım 2022'de vizyona girmesi beklenen Creed 3'ten mümkün olan en az acılı şekilde senaryo haberlerini bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum