CW, Gotham Knights Dahil Üç Yeni Dizi Siparişi Verdi

Supernatural'in prensleri Winchesterler'ın doğuş hikayesi de yolda

Televizyon dizileri konusunda devasa bir havuza sahip olan CW, her geçen sene yeni yeni içeriklerle sonsuz bir genişleme hızına sahip. Özellikle DC dizileriyle birlikte çizgi roman adaptasyonlarının öncülerinden olan kanal Arrowverse olarak başlayan evren de giderek genişliyor. Büyük bir sirkülasyona sahne olan CW'nin DC dizileri görünüşe göre epey heyecan verici bir diziyi daha kadrosuna katacak. 

Sipariş edilen dizilerden Gotham Knights ile birlikte Bruce Wayne'in ölümü sonrası evlatlık oğlunun Batman'in diğer "çocukları" ile bir araya gelerek Batman'in görevini üstlenmesine tanıklık edeceğiz. Aynı isimde ve aynı konuda gelecek olan Gotham Knights oyunuyla aralarında nasıl bir bağ bilmiyorum ama dizide de baş kötü olarak Court of Owls'u görmemiz epey olası. Warner Bros ve Greg Berlanti'nin de yapımcıları arasında yer aldığı dizinin potansiyeli epey yüksek. Batman'siz bir Gotham, hem oyun hem de dizi olarak epey ilgi çekici bir konsept olduğu için CW doğru bir adım atmış gibi gözüküyor. Zaten elindeki DC dizilerini azaltmaya başlayan kanal geçtiğimiz günlerde; Batwoman, Legends of Tomorrow ve Naomi dizilerini iptal etmişti. 

Bir diğer dizi ise Supernatural hayranlarını heyecanlandıracak cinsten. Supernatural'in öncesini konu alacak olan The Winchesters dizisinde adından da anlayabileceğiniz üzere Dean ve Sam Winchester'in kökenlerine doğru bir yolculuğa çıkacağız. İki kardeşin doğumundan önce ebeveynleri John ve Mary'nin nasıl tanışıp, dünyayı kurtardığına tanıklık edeceğiz. Orijinal serinin yıldızı Jensen Ackles projede yapımcı olarak görev alacak. Açıklanan bir diğer yapımcı ise Jared Padalecki. Son sipariş ise halihazırda CW bünyesinde yayınlanmaya devam eden Walker dizisinin öncesini anlatacak olan Walker: Independence yan dizisi. Western temalı bu dizide CW'nin büyük umutlar beslediği yapımlardan birisi. 

Tabii özellikle Gotham Knights dizisinin duyurulması bir sürpriz oldu. Üç dizi için de bu yıl için sadece bir saatlik bir ilk bölüm sipariş edilmiş. Gotham Knights dizisinde Misha Collins'i Harvey Dent rolünde izleyeceğimiz de yine gelen bilgiler arasında. İlk olarak Variety'nin duyurduğu haberde üç dizi için de bir yayın tarihi belirtilmedi. Bu üç diziden bir ya da birkaçının daha yayınlanmadan iptal edilme ihtimali de her zaman mevcut. Büyük bir hızla genişlemeye devam eden CW bakalım ilerleyen dönemlerde hangi sürprizlerle karşımıza çıkacak? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum