Cyberpunk 2077’de Stilinizi Konuşturabileceksiniz

Sizin tarzınız hangisi?

Dün akşamki Night City Wire yayınında Cyberpunk 2077 ile ilgili olarak paylaşılan detaylardan birisi de oyunda stil sahibi olmanın anlam ve önemiydi :) Paylaşılan videoda, Night City’nin öne çıkan stillerine hızlı bir bakış atıyoruz:

Stilinizi yansıtabileceğiniz pek çok alan var; kullandığınız araçlardan implantlara, silahlardan kıyafetlere özelleştirilebilecek onlarca detay söz konusu.

Videoda, Night City’nin 4 stilinden bahsediliyor: Kitsch, Entropizm, Neomilitarizm, NeoKitsch. Bunların her birisinin kendine has bir geçmişe, statüye ve özelliğe sahip olduğu belirtiliyor.

Kitsch tarzında neon saçlar, ışıltılı dövmeler ve krom ön plana çıkarken işlevsellik ikinci plana itiliyor mesela. Entropizm görünüşü takmayanların stiliyken Neomiltiarizm “gösterişsiz ama ölümcül bir zarafet” olarak özetleniyor, mottosu da “Sağlamlık, görünüşten önemlidir” imiş. Neokitsch ise, ünlü simaların ve önemli kişilerin tarzı.

Cyberpunk, 19 Kasım’da geliyor. Bizler de kendi tarzımızı yansıtmak için sabırsızlıkla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum