Dauntless’ın Şimdiye Kadarki En Büyük İçerik Güncellemesi Paylaşıldı

İşler daha çetin bir hal alacak gibi…

Phoenix Labs, bu senenin sürprizlerinden birisi olarak değerlendirebileceğimiz Dauntless için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Daha önce de haberini paylaştığımız üzere, bu seferki güncelleme (Fortune and Glory), şimdiye kadar paylaşılan en büyük içerik güncellemesi. Güncellemeye ilişkin bir tanıtım videosu da paylaşılmış durumda:


Geçtiğimiz yıl beta sürecine başlayan, tam sürümü ise bu yıl içerisinde çıkan oyun, oyuncu sayısının çok hızlı bir şekilde artmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Tabii bunda ücretsiz olarak sunuluyor olmasının da etkisi büyük. Ancak tek gerekçenin bu olmadığını da biliyoruz. Hem sunduğu oyun deneyimi hem de çapraz platform desteğiyle Monster Hunter benzeri oyunlara ilgi gösteren oyuncular için iyi bir alternatif olduğunu söylemek mümkün. Hatta daha önce bu tarz oyunlarla tanışmamış oyuncuların da ilgisini çekmeyi başardı.

Bu yeni güncellemeyle birlikte, daha zorlu Behemoth’lar, belirli süreliğine erişilebilir olacak görevler, Lady Luck isimli yeni bir NPC, çeşitli ödüller ve kozmetik eşyalar geliyor. Oyuna eklenen yeni haritanın adı ise Island of Trials. İki zorluk seviyesi ile farklı ödüller kazanmamız mümkün olacak. Kazanacağımız oyun içi paralar ile kahramanlarımızın giyim kuşamını elden geçireceğiz, kozmetik düşkünlerine duyurulur :)

Dauntless, halihazırda PC, PS4 ve Xbox One’da ücretsiz olarak oynanabiliyor. Switch versiyonunun da eli kulağında. Bakalım bu son güncelleme ve Switch versiyonunun gelişiyle birlikte oyuncu sayılarında yeniden bir artış görülecek mi. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum