DC'nin 2019 Yılında Çıkaracağı 10 Heyecan Verici Proje

10 parmağında, 10 marifet!

DC, 2019 yılına iyi bir başlangıç yapıp devamını getirmekte kararlı. 2019 yılında irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen firmanın en büyük umudu ise şüphesiz sinema filmleri. Fakat içlerinde beni en çok heyecanlandıran proje çizgi dizi Young Justice'in geri dönecek olması. Bir de tabii ki HBO'dan gelecek olan Watchmen dizisini çok merak ediyorum. 

Shazam!

dcshazam

Bundan uzun zaman önce Shazam, en az Superman kadar popüler bir karakterdi. Fakat zaman içerisinde hem çizgi romanlar da hem çizgi diziler de hem de beyaz perde de Shazam kendisini geri planlarda bulurken Superman yeniden ön plana çıkmaya başladı. Fakat şimdi DC, yeniden Shazam'ı ön plana çıkartmaya hazırlanıyor. 2019'un Nisan ayında Shazam geri dönüyor. Zachary Levi'nin canlandıracağı Shazam, DC'nin çok büyük eğlence vaat ettiği projelerden birisi. 

Joker

dcjoker

"Suçun Palyaço Prensi" 2019 yılında kendisine özel bir filmle karşımıza çıkacak. Hem de ciddi anlamda değişik bir bakış açısıyla. Todd Phillips'in yöneteceği ve Joaquin Phoenix'in başrolünde yer alacağı filmin 4 Ekim 2019'da vizyona girmesi bekleniyor. Robert De Niro ve Zazie Beetz gibi ünlü isimleri de kadrosunda barındıran film, Joker'in orijin hikayesini anlatacak.

Doom Patrol

dcdoom

DC'nin Titans serisini takip ediyorsanız, Doom Patrol'ün geleceğinden zaten haberiniz vardır. Robotman, Elasti-Woman, Negative Man ve diğer yeni karakterleri Cyborg ile önemli bir göreve gideceği Doom Patrol filmi, bir nevi X-Men ile Suicide Squad'ın karışımı gibi gözüküyor. Projenin 2019 yılı içerisinde DC'nin yayın servisi DC Universe'de yayınlanması bekleniyor.

Swamp Thing

dcswamp

Swamp Thing'in dizisi özellikle benim gibi +18 işler bekleyen çizgi roman severleri oldukça heyecanlandırıyor. Daha önce ortaya çıkan ilk set fotoğraflarını da paylaşmıştık. James Wan'ın yapımcılığını üstleneceği projenin ilk bölümünü Len Wiseman yönetecek. Swamp Thing'in Mayıs-Ağustos aralığında DC Universe'de yayınlanması planlanıyor.

Young Justice: Outsiders

dcyoung

Sonunda Young Justice geri geliyor! Şükür kavuşturana. Beş yıllık ayrılık son buluyor, zaten neden bittiğini hiçbir zaman anlayamamıştım. DC sonunda yaptığı yanlıştan geri dönüyor ve bir ay bile dolmadan Young Justice'e kavuşmuş olacağız. Bizim bildiğimiz klasik Young Justice ekibinin yanı sıra The Outsiders ekibinin de diziye katılmasıyla birlikte senaryosu ve kadrosu daha zengin bir takım izleyeceğiz. Young Justice: Outsiders 4 Ocak 2019'da DC Universe platfromunda gösterime girecek. 

Harley Quinn

dcharley

Harley Quinn'in popülerliği gün geçtikçe artıyor. Tabii bu yükselişte Margot Robbie'nin de çok büyük payı var. Fakat yeni gelecek olan Harley Quinn projesiyle birlikte Bayan Quinzel'i orijinal siyah kırmızı kostümüyle göreceğiz gibi duruyor. Daha önce Posion Ivy ve "komik" bir Batman figürüyle birlikte tanıtımı yapılan çizgi dizinin Ekim ortası gibi DC Universe'de yayına başlaması bekleniyor.

Gotham 5. Sezon (Final)

dcgotham

Batman öncesi Gotham şehrinin anlatıldığı Gotham dizisi, son sezonuyla birlikte Batman'e kavuşuyor. Özellikle gelen set fotoğrafları ve son teaser ile birlikte beklentileri oldukça yükselten Gotham'ın final sezonu 3 Ocak 2019'da Fox'ta yayınlanmaya başlayacak.

Wonder Woman: Bloodlines

dcwonder

DC'nin animasyon filmleri benim için çok özel bir yere sahiptir. DC markası altından çıkan(çocuklar için olmayan) her animasyon filmini keyifle izlemişimdir. Killing Joke gibi büyük hayal kırıklıkları yaşasam da genel kaliteden oldukça memnunum. 2009 yılında çıkan ilk Wonder Woman animasyon filmi de oldukça eğlenceliydi. Sinema filminin de yakaladığı başarı göz ardı edilmemiş olacak ki, 2019 yılında yeni bir Wonder Woman animasyonu izleyeceğiz. Wonder Woman 1984 filminin çıkması için 2020'ye kadar beklemek zorunda olsak da, Bloodlines'ın 2019'un ortalarında yayınlanması bekleniyor. 

Batman: Hush

dchush

Batman çizgi romanlarının en ikonik serilerinden olan Hush, sonunda animasyon filmine kavuşuyor. Batman'in en büyük düşmanı olan kendisine karşı verdiği mücadeleyi konu alan Hush Jeph Loeb'in baş yapıtlarından birisiydi. Özellikle çakma Batman'in karşısındaki Bruce Wayne'i izleyebilmek çok keyifli olacaktır. 2019 içerisinde çıkması beklenen Hush animasyonu, büyük potansiyel vaat ediyor. Umarım Killing Joke gibi bir hayal kırıklığıyla daha karşılaşmayız.

Watchmen 

dcwatchmen

Zack Snyder'in Watchmen filmi üstünden yaklaşık 10 sene geçti. Sonunda Watchmen'i yeniden izleyebileceğiz. HBO'nun yapacağı Watchmen dizisi Damon Lindelof önderliğinde karşımıza çıkacak. Filmin castingi ile ilgili henüz net bir bilgi yok ama Ozymandias karakterini Jeremy Irons'ın canlandıracağı konuşuluyor. 2019'da çıkmasına kesin gözüyle bakılan proje belki de bu listenin en fazla potansiyal vaat eden yapımı. 

DC 2019 yılında daha başka yapımlarla da karşımıza çıkabilir fakat şu an için kesin olan yapımlar bunlar gibi gözüküyor. Sizin bu listede en çok merak ettiğiniz yapım hangisi? 

DC, 2019 yılına iyi bir başlangıç yapıp devamını getirmekte kararlı. 2019 yılında irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefleyen firmanın en büyük umudu ise şüphesiz sinema filmleri. Fakat içlerinde beni en çok 
 
heyecanlandıran proje çizgi dizi Young Justice'in geri dönecek olması. Bir de Tabii ki HBO'dan gelecek olan Watchmen dizisini çok merak ediyorum. 
 
SHAZAM!
 
Bundan uzun zaman önce Shazam, en az Superman kadar popüler bir karakterdi. Fakat zaman içerisinde hem çizgi romanlar da hem çizgi diziler de hem de beyaz perde de Shazam kendisini geri planlarda bulurken 
 
Superman yeniden ön plana çıkmaya başladı. Fakat şimdi DC, yeniden Shazam'ı ön plana çıkartmaya hazırlanıyor. 2019'un Nisan ayında Shazam geri dönüyor. Zachary Levi'nin canlandıracağı Shazam, DC'nin çok 
 
büyük eğlence vaat ettiği projelerden birisi. 
 
Joker
 
"Suçun Palyaço Prensi" 2019 yılında kendisine özel bir filmle karşımıza çıkacak. Hem de ciddi anlamda değişik bir bakış açısıyla. Todd Phillips'in yöneteceği ve Joaquin Phoenix'in başrolünde yer alacağı filmin 4 Ekim 
 
2019'da vizyona girmesi bekleniyor. Robert De Niro ve Zazie Beetz gibi ünlü isimleri de kadrosunda barındıran film, Joker'in orijin hikayesini anlatacak.
 
 
Doom Patrol
 
DC'nin Titans serisini takip ediyorsanız, Doom Patrol'ün geleceğinden zaten haberiniz vardır. Robotman, Elasti-Woman, Negative Man ve diğer yeni karakterleri Cyborg ile önemli bir göreve gideceği Doom Patrol filmi, 
 
bir nevi X-Men ile Suicide Squad'ın karışımı gibi gözüküyor. Projenin 2019 yılı içerisinde DC'nin yayın servisi DC Universe'de yayınlanması bekleniyor.
 
Swamp Thing
 
Swamp Thing'in dizisi özellikle benim gibi +18 işler bekleyen çizgi roman severleri oldukça heyecanlandırıyor. Daha önce ortaya çıkan ilk set fotoğraflarını da paylaşmıştık. James Wan'ın yapımcılığını üstleneceği 
 
projenin ilk bölümünü Len Wiseman yönetecek. Swamp Thing'in Mayıs-Ağustos aralığında DC Universe'de yayınlanması planlanıyor.
 
Young Justice: Outsiders
 
Sonunda Young Jsutice geri geliyor! Şükür kavuşturana. Beş yıllık ayrılık son buluyor, zaten neden bittiğini hiçbir zaman anlayamamıştım. DC sonunda yaptığı yanlıştan geri dönüyor ve bir ay bile dolmadan Young 
 
Justice'e kavuşmuş olacağız. Bizim bildiğimiz klasik Young Justice ekibinin yanı sıra The Outsiders ekibinin de diziye katılmasıyla birlikte senaryosu ve kadrosu daha zengin bir takım izleyeceğiz. Young Justice: 
 
Outsiders 4 Ocak 2019'da DC Universe platfromunda gösterime girecek. 
 
 
Harley Quinn
 
Harley Quinn'in popülerliği gün geçtikçe artıyor. Tabii bu yükselişte Margot Robbie'nin de çok büyük payı var. Fakat yeni gelecek olan Harley Quinn projesiyle birlikte Bayan Quinzel'i orijinal siyah kırmızı kostümüyle 
 
göreceğiz gibi duruyor. Daha önce Posion Ivy ve "komik" bir Batman figürüyle birlikte tanıtımı yapılan çizgi dizinin Ekim ortası gibi DC Universe'de yayına başlaması bekleniyor.
 
Gotham 5. Sezon(Final)
 
Batman öncesi Gotham şehrinin anlatıldığı Gotham dizisi, son sezonuyla birlikte Batman'e kavuşuyor. Özellikle gelen set fotoğrafları ve son teaser ile birlikte beklentileri oldukça yükselten Gotham'ın final sezonu 3 Ocak 
 
2019'da Fox'ta yayınlanmaya başlayacak.
 
Wonder Woman: Bloodlines
 
DC'nin animasyon filmleri benim için çok özel bir yere sahiptir. DC markası altından çıkan(çocuklar için olmayan) her animasyon filmini keyifle izlemişimdir. Killing Joke gibi büyük hayal kırıklıkları yaşasam da genel 
 
kaliteden oldukça memnunum. 2009 yılında çıkan ilk Wonder Woman animasyon filmi de oldukça eğlenceliydi. Sinema filminin de yakaladığı başarı göz ardı edilmemiş olacak ki, 2019 yılında yeni bir Wonder Woman 
 
animasyonu izleyeceğiz. Wonder Woman 1984 filminin çıkması için 2020'ye kadar beklemek zorunda olsak da, Bloodlines'ın 2019'un ortalarında yayınlanması bekleniyor. 
 
Battman: Hush
 
Batman çizgi romanlarının en ikonik serilerinden olan Hush, sonunda animasyon filmine kavuşuyor. Batman'in en büyük düşmanı olan kendisine karşı verdiği mücadeleyi konu alan Hush Jeph Loeb'in baş yapıtlarından 
 
birisiydi. Özellikle çakma Batman'in karşısındaki Bruce Wayne'i izleyebilmek çok keyifli olacaktır. 2019 içerisinde çıkması beklenen Hush animasyonu, büyük potansiyel vaat ediyor. Umarım Killing Joke gibi bir hayal 
 
kırıklığıyla daha karşılaşmayız.
 
Watchmen 
 
Zack Snyder'in Watchmen filmi üstünden yaklaşık 10 sene geçti. Sonunda Watchmen'i yeniden izleyebileceğiz. HBO'nun yapacağı Watchmen dizisi Damon Lindelof önderliğinde karşımıza çıkacak. Filmin castingi ile ilgili 
 
henüz net bir bilgi yok ama Ozymandias karakterini Jeremy Irons'ın canlandıracağı konuşuluyor. 2019'da çıkmasına kesin gözüyle bakılan proje belki de bu listenin en fazla potansiyal vaat eden yapımı. 
 
DC 2019 yılında daha başka yapımlarla da karşımıza çıkabilir fakat şu an için kesin olan yapımlar bunlar gibi gözüküyor. Sizin bu listede en çok merak ettiğiniz yapım hangisi? 
YORUMLAR
WritingMetier
24 Aralık 2020 22:46

WritingMetier'deki ekibimiz müşterilerimize yardımcı olmak için çok çalışıyor. Bazen müşterilerimizin sorunlarını çözmek için mümkün olan en iyi yolları bulduğumuzda gerçek süper kahramanlar olduğumuza inanıyorum.

Parolamı Unuttum