DC'nin Zatanna Filmi Korkunç ve Çarpıcı Olacakmış

Emerald Fennell'den sözü aldık

DC Evreni içerisinde büyünün oldukça özel ve güzel bir yeri var. Sadece kozmik olarak değil dünya ve cehennem arasındaki ilişkiler de özellikle Constantine sayesinde epey tutkulu bir şekilde işleniyor. Özellikle Zatanna'nın devreye girdiği büyü hikayeleri DC çizgi romanları adına çoğunlukla olumlu sonuçlar alıyor.

Bu başarıyı beyaz perdeye de taşımak isteyen DC/WB ortaklığı büyük kapsamlı bir Zatanna filmi için ön hazırlıklara başlamış durumda. Oscar adayı Promising Young Woman filmini yazıp, yöneten Emerald Fennell'in yazacağı hikaye daha önceki DC filmlerinden daha farklı olacak gibi gözüküyor.

"Oldukça heyecanlıyım. Henüz bir görüşme gerçekleştirmedik yani işin içeriğine dair çok fazla bilgim yok zaten henüz erken aşamalardayız. Bu benim uzun zamandır çalıştığım bir şey. Bad Robot şirketiyle konuşuyorum ve kendileri gerçekten inanılmaz. İlk adımı doğru atmak istiyorsunuz, daha başka bir şey düşünmeden senaryonuz olmak zorunda. Bu oldukça spesifik bir alan. Süper kahraman filmleri dünyası gerçekten heyecan verici ancak aynı zamanda yeni bir mücadele alanı. Benim için en önemli olan şey bunu gerçekten iyi bir şekilde hayata geçirebilmek. Ben bu janrın hayranıyım, cadılığın, büyülerin ve çizgi romanların büyük bir hayranıyım ve bu film korkunç ve çarpıcı olacak." açıklamasıyla birlikte Fennel filmden duyduğumuz ilk açıklamayı da yapmış oldu. 

İlk olarak 1964 yılında Hawkman serisinin dördüncü sayısında gördüğümüz Zatanna Zatara'nın babası da başarılı bir büyücüydü. Bu film ile birlikte ilk kez beyaz perdede göreceğimiz Zatanna'yı daha önce çeşitli DC animasyon dizi ve filmlerinde de görmüştük. Umarım evrenin en havalı büyücülerinden birine yakışan bir film izleyebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum