Deadly Premonition 2, Yıl İçinde PC'ye De Gelecek

Thunderful Group'un planı bu şekilde

Guinness Rekorlar Kitabına 'En Çok Kutuplaştıran Hayatta Kalma Korku Oyunu' olarak giren Deadly Premonition, sırf bu özelliğiyle bile kült kabul edilen oyunlardan biriydi. Son derece tuhaf bir oyundu, seveni de nefret edeni de çoktu. Yayıncı Rising Star Games ve geliştirici Toybox Inc. bundan 2 sene önce Switch için sürpriz biçimde Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise'ı duyurduğunda yeni oyunun da aynı şekilde tuhaf olup olmayacağını merak etmiştik.

Oyun geçtiğimiz sene yayınlandı ve notları hep ortalama seviyede kaldı. Pek de başarılı bulunmayan bu oyunun, yıl içinde PC'ye de geleceği belli oldu diyebiliriz. Thunderful Group oyunu Steam üzerinden yayınlanmayı planlıyor, yani önceleri belki Epic Games Store'a özel olabilir düşünceleri de boşa çıkmış oluyor bu durumda.

Oyunun oynanışı iki farklı kısma sahip. İlk kısımda FBI Ajanı Aaliyah Davis rolünde, bir genç kızın cinayetini araştırıyoruz ve Francis Zach Morgan'ı sorguya çekiyoruz. İkinci kısımda ise on dört yıl önceye dönüyor ve Francis York Morgan rolünde Loisiana'daki kurgusal bir şehirde araştırmalar yapıyoruz.

İlk oyunu sevdiyseniz belki bunu da oynamak istiyorsunuzdur, ama çok bir şey kaçırdığımız bir oyun değil sanki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum