Death Stranding Cameo’ları

Bakalım kaç tanesinden haberdarmışız…

Neredeyse hepimizin ezberlediği üzere Death Stranding gerek ana karakterlerine can veren isimlerle, gerek oyunda kıyıda köşede saklanmış simalarla ünlüler geçidine dönüşmüş durumda. Hazır oyun çıkmış, oyunseverleri bir tartışmadır alıp gitmiş, bu vesileyle biz de oyundaki cameo’ları paylaşalım dedik. Buyurun DS’te arz-ı endam eden ünlüler listesine:

Geoff Keighley

Hideo Kojima ile dostlukları hepimizin malumu. Oyunda yer alması da beklenen bir şeydi, nitekim öyle de oldu. Oyunun son tanıtım videolarından birinde haberdar olmuştuk kendisinden. Oyunda ‘Ludens Fan’ olarak çıkıyor karşımıza. Ludens figürlerine düşkünlüğü ve dünyaya ilişkin çeşitli teorileri var.

REDain.jpg

Jordan Vogt-Roberts

Jordan Vogt-Roberts, Kong: Kafatası Adası filmiyle bilinen bir yönetmen. Metal Gear Solid serisinin hayranı, nitekim hali hazırda devam eden film uyarlamasında da yönetmen koltuğuna oturmuş durumda. Oyunda da yönetmen olarak karşımıza çıkıyor.

REDXAH.jpg

Conan O’Brien

Conan O’Brien, oyunda Cosplayer evinde karşımıza çıkıyor. Kendisiyle bağ kurduğumuzda su içerisinde rahat hareket etmemizi sağlayan ve bu esnada BB’nin de depresyona girmesini engelleyen bir su samuru kostümü veriyor.

REDOOo.jpg

Edgar Wright

Edgar Wright, film ve dizi yönetmenliği yanında yazarlık da yapan bir isim. Oyunda Thomas Southerland karakterine can vermiş durumda.

REDYyh.jpg

Tommy Wirkola

Oyunda yer alan bir başka yönetmen de Tommy Wirkola. Kendisi aynı zamanda yapımcı ve senarist. Oyunda Phillip North karakteri olarak yer alıyor. Tahmin edin haritanın hangi bölümünde görüyoruz kendisini? Tebrikler, bildiniz, Kuzey’de:)

REDByf.jpg

Junji Ito

Junji Ito, bir manga sanatçısı. Özellikle korku türünde eserler veren bir isim. Kojima ve Guillermo Del Toro, kendisinin Silent Hill projesinde yer almasını istemişler, ancak proje rafa kalkınca planlar suya düşmüş. Burada mühendis olarak çıkıyor karşımıza. Ekip bir şekilde araya gelmiş işte.

REDhm1.jpg

Daichi Miura

Gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da bir müzisyen olarak yer alıyor. Kendisine yeterince kargo taşırsak bize bir armonika (mızıka) hediye ediyor.

REDNRj.jpg

Errolson Hugh

Kanada doğumlu tasarımcı Errolson Hugh, oyunda Alex Weatherstone olarak yer alıyor. Soyisminin de çağrıştırdığı üzere bir meteoroloji istasyonunda karşılaşıyoruz kendisiyle.

REDHl8.jpg

Manabu Makime

Makibe, Japon roman yazarı ve tam bir Metal Gear hayranı imiş efendim. Oyunda ise, dağıtım merkezinin güneyinde karşımıza çıkıyor, yazarın oğlu sıfatıyla.

REDgIA.jpg

Hermen Hulst

Hulst, daha önce Guerrilla Games’te görev alırken geçtiğimiz günlerde Sony Worldwide Studios’un Başkanlığı’na getirilmişti. Kendisi de Death Stranding’te yer alan isimlerden birisiymiş efendim, bu vesileyle öğrenmiş olduk.

REDpiG.jpg

Hirokazu Hamamura

Sıra geldi oyunun son günlerde en çok tartışılan cameosuna. Oyunda eski video oyun konsollarını toplayan bir koleksiyoner olarak karşımıza çıkan Hirokazu Hamamura, daha önce Famitsu’da baş editörlük yapmış bir isim. Halihazırda da Japonya’nın önde gelen bazı oyun dergileri ve websitelerinin patronu. Peki neden tartışılıyor? Çünkü Famitsu, Death Stranding’e tam puan (40/40) verdi ki bu 30 yılı aşkın tarihlerinde tam puan verdikleri 26 oyundan birisi yaptı Death Stranding’i. Oyunda Famitsu’nun maskotuna da yer verilmiş, derginin reklamı yapılmış. Dolayısıyla verilen bu puan da tartışılıyor. Hamamura’nın daha önce ucundan kıyısından bulaştığı 2-3 oyunda da ortaya benzer bir tablo çıkmış. Haliyle bu da tartışmaları alevlendiriyor.

REDj2U.jpg

Sam Lake

Sürprizi sona sakladık. Max Payne’e hayat veren Lake, Remedy’nin diğer oyunlarında da senaristlik görevini layıkıyla icra etmişti. Oyun dünyasının meşhurlarından birisi olduğunu söylersek yanlış olmaz herhalde. Burada da veteran bir kargo görevlisi olarak karşımıza çıkıyor kendileri.

REDi6I.jpg

Eğer atladığımız isimler varsa, yorumlarda belirtin bizler de listeye ekleyelim. Bir başka Death Stranding haberinde görüşmek üzere:)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum