Demon's Souls Deluxe Edition Hediyeleri, Bazı Oyuncuların Tepkisini Çekti

Aman deneyim baltalanmasın

Sony, Demon's Souls'un Digital Deluxe Edition versiyonunu ve ön sipariş bonuslarını açıkladı. Buna göre oyun için dijital ön sipariş verirseniz Reaper Scythe silahını kazanıyorsunuz.

Oyunun 90$ / 100€ fiyatla satılacak olan Digital Deluxe Edition versiyonunu satan alanlar ise orijinal soundtrack albümüne ek olarak Legendary Hero Soul, Renowned Warrior Soul, Storied Warrior Soul, Red-Eye Knight Armor, Boletarian Royalty Armor, Ritual Blade, Hoplite Shield, Ring of Longevity, Preservation Grains, Phosphorescent Grains, Bearbug Grains, Large Hardstone Shard ve Moonlightstone Shard hediyelerine sahip olacaklar.

İşte bu hediyeler, 'purist' dediğimiz sadelik yanlısı Souls hastalarının tepkisini çekmiş durumda. Bir kere Reaper Scythe silahı hem str, hem dex gerektirse de güçlü bir silah. Digital Deluxe ile gelenlere bakınca hem level atlamayı sağlayacak kadar soul, hem güçlü zırhlar, hem de iyi silahlar verildiğini görüyoruz. Bu da oyuncuların daha oyunun başında çeşitli avantajlara sahip olması ve oyunun ilk kısımlarının normalden kolay hale gelmesi anlamına geliyor. Elbette oyunun azılı hayranları için bu eleştirilebilecek bir nokta :)

Gerçekten de Demon's Souls'un başlarında kendinizi bir hayli güçsüz hissediyorsunuz. Hatta erken zamanlarda elde edilebilecek güçlü bir silah için (Crescent Falcion) normal rota dışına çıkıp kendinizi zorlu düşmanların arasına atmanız bile gerekiyor. Ama bir yandan da düşününce bu ön sipariş hediyelerini kimseye zorla kullandırtmıyorlar, oyun deneyimi zerre değişmesin isteyenler hediyeleri çantada tutar sonuçta.

Demon's Souls 12 Kasım 2020'de PlayStation 5'e özel olarak çıkacak.

YORUMLAR
Feyling
30 Eylül 2020 18:30

Hasta mısınız arkadaşım kullanmayın o zaman?

Dead Space 3'ü sonradan satın alınca oyunun bütün dengesini (ne kadar vardıysa artık) bozan bir sürü güçlü silahla geliyor (eskiden ön sipariş getirisi olan), Deus Ex'in modern versiyonlarında da aynı şekilde. Kullanmayıveriyorsunuz deneyiminiz baltalanmasın istiyorsanız.

Decypher
Feyling
1 Ekim 2020 10:12

Hayır sanki ortada bir yarış var, "o ilk bölümde 5 kez öldü, ben niye 20 kez ölüyorum" denilecek bir oyun da değil ki bu :) Mesela Scythe güçlü bir silah ama hantal ve oyunu bilmeyen adam bunu kullanayım diye daha çok ölür bence.


BrokenDiamond
Feyling
1 Ekim 2020 10:00

Aynen öyle, ben de bunu anlamıyorum. Deneyimin baltalanmasın istiyorsan alma ya da başka bir şey için aldıysan da kullanma anasını satayım çok zor bir şey sanki.


lingnull
Feyling
1 Ekim 2020 01:52

E iyi adamlar ekstra 20- 30$ı sadece sonudtracke vermiş gibi olsunlar he

BrokenDiamond
lingnull
1 Ekim 2020 10:02

Öyle deme ama o direkt bir paketle gelince kendini özel hissediyorsun. :D

BrokenDiamond
lingnull
1 Ekim 2020 10:01

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

BrokenDiamond
lingnull
1 Ekim 2020 10:01

Ne alaka olm zamanı gelince, güçlenince kullanırlar? Hayret bir şey. :D

zikinu
lingnull
1 Ekim 2020 04:12

E vermesinler? Soundtrack bulunamayan bir şey değil ki onu da Spotify'dan Youtube'dan falan dinlesinler.


Parolamı Unuttum