Demon's Souls PS5 Remake, 4K ve Yüksek FPS Modlarını Ayrı Ayrı Sunacak

Ya biri, ya öteki

Sony, PS5'teki Demon's Souls Remake'in iki ayrı grafik moduna sahip olacağını teyit etti: Bunlar 4K Modu ve Yüksek FPS Modu.

PS5'in tamamen yeni nesil konsoluna özel olacak ender çıkış oyunlarından biri olan Demon's Souls'un şimdiye kadar yayınlanan oynanış görüntüleri muazzam görünüyordu ama performansı soru işaretiydi. Souls serisi, özellikle de ilk oyunları FPS konusunda pek de başarılı oyunlar değil bildiğiniz üzere, hele ki Demon's Souls bu konuda oldukça sıkıntılıydı. Görünüşe göre oyunun geliştiricisi Bluepoint oyunu "çok iyi görünsün" diyen oyuncuları da, "yağ gibi aksın" diyen oyuncuları da mutlu etmek için iki modu birbirinden ayırmış durumda.

Digital Foundry de geçtiğimiz haftalarda yaptığı oynanış fragmanı değerlendirmesinde oyunun 1440p'de 60 fps çalıştığını söylemişti. Hatta yine aynı zamanda "muhtemelen bir de 4K / 30 fps modu olacak" deniyordu ki bunun da doğru çıktığını söyleyebiliriz.

Bu açıklama da belki yeni nesilde PlayStation 5'ten 4K/60 performansı görmeyi bekleyenleri bir nebze hayal kırıklığını uğratmış olabilir.

Yine de oyun PS5'in hızlı yükleme sürelerinden (archstone'a dokunmamızla yeni bölgenin yüklenmesi arasında sadece saniyeler var), 3D ses özelliklerinden ve DualSense'in haptik geribildirimlerinden faydalanan tam bir yeni nesil oyun olacak.

Demon's Souls, PlayStation 5'le aynı gün, 12 Kasım'da piyasaya çıkacak.

YORUMLAR
Hadrax
2 Ekim 2020 00:31

Ps4 prodan ne farkı kaldı şimdi bi ps5 pro çıkarırlar ikisini birden yapar parayada para demezler artık

fatih
1 Ekim 2020 21:59

Yeni nesil canavar gibi geliyor maşallah. 

Parolamı Unuttum