Denuvo Kopya Koruma Sisteminin Son Versiyonu Olan Denuvo 6.0 Da Kırıldı

Yenik düşen ilk oyun Total War oldu

Denuvo, 5.6 versiyonun kırılmasının ardından (Metro: Exodus ve Far Cry New Dawn gibi oyunlar bu versiyonu kırılıyordu) kopya koruma sisteminin yeni versiyonlarını yayınlamış ve son 4 ay içerisinde çıkan oyunları da uzun süre korumayı başarmıştı.

Bu dönemde çıkan Denuvo'lu oyunlar arasında Anno 1800, Mortal Kombat 11, Team Sonic Racing, F1 2019 gibi isimleri görüyoruz. Ancak Denuvo, kopya koruma sistemini bir kez da güncelledi ve güncellenen bu en yeni versiyon CODEX grubuna yenik düştü.

Total War: Three Kingdoms da Denuvo kullanan oyunlardan biri. Three Kingdoms geçtiğimiz hafta güncellenerek 1.1.0 versiyonuna kavuştu ve bu güncellemeyle oyundaki Denuvo koruma sistemi de son versiyona yükseltildi. İşte kırılan da tam olarak bu versiyon oldu.


Denuvo bu yeni versiyona kendisi numara koymamış aslında, CODEX grubu bu en yeni versiyondaki koruma sisteminin ciddi evrim geçirdiğini ve bu yüzden kendisine 6.0 demeyi uygun gördüklerini söylemiş. Biz bunu sadece 'en son versiyon" diye bilsek yeter yani.

> Total War: Three Kingdoms - İnceleme

Diğer yayıncılar oyunları kırıldıktan sonra Denuvo'suz versiyonlara geçiş yapıyor olsa da (Capcom ve Bethesda örneklerinde olduğu gibi), SEGA genelde bu yolu tercih etmiyor. Yani Total War: Three Kingdoms'ın Denuvo'suz hali yayınlanır diye bekleyen oyuncular hayal kırıklığına uğrayabilir.

Bu son güncellemeyle birlikte Denuvo mağlup mu oldu, yoksa son versiyonda önemli bir açık mı bıraktılar sorusunun cevabını da yakında alırız.

YORUMLAR
Berkay Dursun
11 Temmuz 2019 21:33

12 yorum diyor giriyoruz, 1 yorum var ajsfdasdfaj muazzam yorum sistemi <3

allalla
11 Temmuz 2019 14:44

Madem kırıldı sevgili SEGA, artık Denuvo'yu kaldırırsın Three Kingdoms'tan. Zaten geçen sene 179 TL bayılmıştık ön siparişle. En azından performansı artsın azıcık oyunun bu vesileyle. Dong Zhuo'nun neferleriyiz!

Parolamı Unuttum