Detroit: Become Human'ın Satışları, Steam Desteğiyle 5 Milyonu Aştı

David Cage'in yüzü gülüyor

Quantic Dream, Detroit: Become Human'ın Steam üzerinden de yayınlanmasının üzerinden bir ay geçmişken oyunun tüm platformlarda 5 milyon satış barajını aştığını duyurdu.

Quantic Dream'in eş CEO'su Guillaume de Fondaumière, "Detroit: Become Human'ın Steam'de çıkışını gerçekleştirmesi bizler için oldukça keyif verici bir deneyim oldu. Özellikle de Asya pazarından aldığımız tepkiler inanılmaz derecede olumlu. Ayrıca Twitch'teki yayıncı ve izleyiciler için hazırladığımız Community Play eklentisinin aldığı tepkiler de harika, bu sayede özünde tek kişilik bir oyunu sosyal deneyime dönüştürmüş olduk" diyor.

Quantic Dream, oyunun Steam'e çıkışıyla birlikte Community Play eklentirisini de yayınlamıştı. Bu yenilikçi Twitch eklentisi sayesinde yayıncılar ve izleyiciler oyundaki kararları gerçek zamanlı olarak birlikte verebiliyordu. Oylamaya dayanan bu sistemde yayın yapan yaklaşık 500 yayıncı, 1.5 milyonun üzerinde oy toplamıştı.

Detroit: Become Human'ın PC versiyonunun aldığı tek eleştiriyse optimizasyon sıkıntıları. Ayrıca oyun sadece Epic Games Store'da mevcutken Denuvo kullanıyordu ama Steam'e çıkışıyla birlikte Denuvo da oyundan kaldırılmıştı.

P.S. Haberde kullandığım görsel bir Türk çizer olan Cemreksdmr'e ait, hazırladığı birbirinden güzel Detroit: Become Human duvar kağıtlarını DeviantArt sayfasında görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum