Deus Ex: Mankind Divided Duyuruldu

Hoşgeldin yeni Deus Ex

Uzun zamandır beklediğimiz gelişme sonunda resmiyet kazandı: Yeni Deus Ex duyuruldu.

Eidos Montreal'in 2011’de Deus Ex serisini eski şanlı günlerine geri götürdüğü Deus Ex: Human Revolution oldukça beğenilmişti. Geliştirici ekibin uzun zamandır Deus Ex Universe adlı evren ve bu evrenin oyunları üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bu çalışma ilk meyvesini vermek üzere.

Yeni oyunumuzun adı Deus Ex: Mankind Divided. 2029, yani Human Revolution’ın iki yıl sonrasında geçen Mankind Divided’da ana karakterimiz Adam Jensen, augmentation geliştirmesine sahip teroristleri hedef alan ve Interpol tarafından desteklenen bir birliğe katılmış durumda. Human Revolution’daki olayların bittiği yerle doğru orantılı olarak insanlık iyice teknolojik uzuvlara sahip olanlar ve olmayanlar olarak ayrılmış durumda. Artık bu iki taraf arasında fikir ayrılığından çok daha fazlası var.

Human Revolution’ın üstüne daha da çok şey koymasını beklediğimiz Deus Ex: Mankind Divided PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelecek; çıkış tarihiyse henüz belli değil.

Oyunun Game Informer dergisinin bir sonraki sayısının kapak konusu olduğunu da belirtelim. Yani önümüzdeki ay Deus Ex: Mankind Divided’dan daha çok bilgi alabileceğiz.

Güncelleme: Oyun için dolu dolu yeni detaylar geldi.

deus-ex-mankind-divided-2

deus-ex-mankind-divided-3

deus-ex-mankind-divided-4

YORUMLAR
Parolamı Unuttum