Diablo 2: Resurrected'ın Alfa Testleri Bu Cuma Başlıyor

Tek kişilik deneyime hazır olun

Diablo 2: Resurrected'ın alfa kayıtları, BlizzCon Online'ın bitimi ile başlamıştı. Blizzard, bu test süreci için bizlerle detaylı bilgiler paylaşmamış olsa da genel anlamda sorularımızı cevaplayan bir açıklama yayınlamıştı. Şimdi ise bahsi geçen alfa testinin kapıları resmen açılıyor.

Tekli oyuncu teknik alfa süreci 9 Nisan Türkiye saati ile 17:00'da başlamış olacak ve 12 Nisan 20:00'a kadar devam edecek. Siteye kaydolan kullanıcılar arasından, test için kod alacaklar bir kura ile belirlenecek. Bu kullanıcılara yapmaları gereken işlemlerin tamamı, Blizzard'dan gelecek bir mail ile ulaştırılacak.

Alfa sürecinde ilk iki bölümü barbar, amazon ve büyücü sınıflarını kullanarak oynayabileceksiniz. Bununla birlikte Blizzard, "Resurrected" isminin beraberinde getireceği pek çok yeniliği deneyim edebileceğinizin de altını çizmiş. Bu süreçte sadece geliştirilmiş sinematikler karşımıza çıkmayacak.

Eğer bu testte sıra size gelmediyse üzülmeyin zira bundan sonra bir test daha gerçekleştirilecek. İkinci aşamada çok daha fazla oyuncu ile birlikte sunucular stres testine sokulacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum