Diablo 2 Resurrected'in Sunucu Sorunları Hala Devam Ediyor

Blizzard sunucuları bir türlü stabil hale getiremedi

Diablo 2 Resurrected çıkalı neredeyse 3 hafta oluyor ama Blizzard oyunda yaşanan sunucu sorunlarını tam olarak çözmeyi hala başaramadı. Blizzard haftasonunda sunucuları "acil bakıma" almıştı ama bu bile sorunları çözmeye yetmemiş durumda.

Özellikle de oyuncu trafiğinin yoğun olduğu saatlerde oyuna bağlantı tamamen kesilebiliyor. Hatta yine geçtiğimiz günlerde sunucularda yaşanan bir hata sonucunda online karakterler silinmiş göründü, sonrasındaysa sorun çözüldü ama eski bir yedeğe dönüldüğü için çoğu karakter 2-3 level kaybetmiş oldu.

Blizzard sürekli olarak açıklama yaparak "bağlantı sorunlarını mümkün olduğunca hızlı çözmeye çalışıyoruz, kopmaların yol açtığı rahatsızlık için özür dileriz" mesajları yayınlıyor ama sorunu bir türlü giderebilmiş değil.

Son olarak yaptıkları açıklamada bazı oyuncuların Diablo 2 Resurrected'da yaşadığı sorunların farkında olduklarını, tüm platformlarda acil bakım uyguladıklarını ve sunucu performanslarını yakından takip ettiklerini söylerken, Diablo 2 Resurrected deneyimini dünyanın dört bir yanındaki tüm oyuncular için stabil hale getirecek kısa ve uzun vadeli çalışmalara devam ettiklerini de belirtmişler.

Diablo öyle bir oyun ki elbette insanlar sürekli olarak oynamak istiyor ve sunuculara bağlanamayınca da doğal olarak sinirleniyorlar. Diablo 2 Resurrected'da durum böyleyse Diablo 4 çıktığında neler yaşanacak, tahmin bile edemiyorum.

YORUMLAR
Armorsuit
12 Ekim 2021 16:46

Hep aynı terane ... blizzarddan oyun alınmaz ilk çıktığı gibi. Bekliyeceksin 3 4 ay sonra beeelki oda stabil yaparlarsa.

Parolamı Unuttum