Diablo 3'te Sezon Sonuna Kadar İki Kat Bounty Ödülleri Bizleri Bekliyor

21. sezon hız kazanıyor.

Diablo 4 adım adım yaklaşıyor olsa da üçüncü oyunun tutkunları ara vermeden Tristram'a inmeyi sürdürüyor. Yaklaşık 8 senedir piyasada olan oyun 2014'ten beri sezon sistemini kullanıyor. 3 Temmuz'da 21. sezonuna merhaba diyen Diablo 3, sezonun kalanını oldukça hareketli geçirmemizi sağlayacak.

Blizzard forumlarından gelen açıklamaya göre sezonun geri kalanında bounty ödüllerinin tamamı iki katına çıkarılacak. Yani tüm Act'larda yaptığınız bounty görevlerinin ardından bir değil, iki adet Horadric Cache kazanabileceksiniz. Aynı zamanda bu bonus kasalar, bulunduğunuz zorluk seviyesine göre evrimleşecek.

Topluluk yöneticisi Filthie Rich'in açıklamasında bu bonusun Challenge Rift'lerde geçerli olmadığını ifade etmiş. Bununla birlikte Horadric Cache'lerin içerisinden çıkacak ödüller de şekil değiştirmeyecek. Yani sadece daha fazla craft malzemesi, blood shard veya altın kazanabileceğiz.

Aynı açıklamada 22'inci sezonun bir süre gecikeceği de ifade edilmiş. Yani bu etkinliği Blizzard'dan özür olarak nitelendirebiliriz. Erteleme nedeniyle 21. sezonun süresi de uzayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum