Disney, Aladdin 2 İçin Yeni Yazarlarla Anlaştı

Gişede batana kadar devam

2019 yılı Disney adına özellikle gişede mükemmel bir yıl oldu diyebiliriz. Hem işin Marvel Sinematik Evreni kısmında turnayı gözünden vurdular hem de Aladdin ve Lion King'in yenilenmiş halleriyle eldeki eski markalarından büyük verim aldılar. Hal böyle olunca Dinsey'in durmak gibi bir niyeti yok. Pek olumlu yorumlar almasa da bir şekilde 1 milyar dolar barajını geçen Aladdin'in devam filmi için hazırlıklara başlayan Disney filmin yaratıcı ekibini değiştirme kararı aldı.

Variety'in özel haberine göre ilk filmde senaryoyu yazan John August ile yollar ayrıldı ve yerine John Gatins ve Andrea Berloff ikilisi getirildi. İkilinin yazacağı senaryo çok büyük bir aksaklık olmazsa ilk filmin yönetmeni Guy Ritchie tarafından yönetilecek.

Oyuncu kadrosu konusunda ise acele etmeyen Disney, senaryo bitene kadar eski ya da yeni herhangi bir oyuncuyla irtibata geçmeme kararı almış durumda. Tabii yeni nesil Aladdin'i canlandıran Mena Massoud, Cin rolüyle karşımıza çıkan Will Smith, Jasmine'i canlandıran Naomi Scott çok büyük olasılıkla yeniden karakterlerini canlandıracaktır. Aladdin 2 için herhangi bir çekim ya da vizyon tarihi açıklanmadı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum