Disney+ Dizilerindeki Marvel Karakterleri, Sinemaya Da Taşınacak

Kocaman bir evren

Disney+ bugün yayın hayatına başlıyor. Yeni yayın servisi şüphesiz önümüzdeki döneme damga vuracak yapımlara sahip. Star Wars ve Marvel dizileriyle birlikte Disney elindeki en güçlü kozları bu alanda da kullanıp, bir güç gösterisi yapacak. Bu zamana kadar çeşitli Marvel dizileri izledik, Netflix yapımlarından özellikle Daredevil ve Punisher oldukça başarılıydı.

Yeni nesil Disney+ Marvel dizilerinden bazıları daha önce doğrudan sinemada gördüğümüz karakterler. Ancak hazırlanmakta olan Ms. Marvel, She-Hulk ve Moon Knight dizilerindeki karakterleri daha önce Marvel Sinematik Evreni içerisinde görmedik. Görünüşe göre bu karakterler ilerleyen dönemde beyaz perdede de yer alacaklarmış.


Hollywood Reporter'a açıklamalarda bulunan Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, çok sayıda Marvel ve Star Wars ile ilgili içeriğin yayın servisine geleceğini duyurdu. Ayrıca yeni karakterlerin sadece dizilerle sınırlı kalmayacağını ve filmlerde de yer alacağını söyledi. Önümüzdeki MCU aşamalarında bu karakterin göz ardı edilmeyeceğinin garantisini veren Feige, Marvel Sinematik Evreni'ni mümkün olabildiğince genişletmek istediklerini belirtti. 

Hawkeye, Vision, Scarlet Witch gibi karakterleri MCU'da görmeye alışmıştık ancak yeni karakterleri önce dizilerde izleyicilerine tanıtıp sonrasında beyaz perdeye uyarlamaları mantıklı bir karar gibi gözüküyor. Yine de bir noktadan sonra bu kadar çok çizgi roman uyarlaması ve bu kadar fazla karakter görmek insanlara itici gelebilir. Bakalım Marvel/Disney ortaklığı izleyici kitlesini korumak için neler yapacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum