Disney, MCU İçin 4. Aşama Film Tarihlerini Açıkladı

Durmak yok, MCU'ya devam

Avengers: Endgame halen vizyonda yayınlanmaya devam ediyor ve gişe geliri de her geçen gün rekorlar kırmaya devam ediyor. Disney de bu durumdan oldukça memnun ve yeni projelerine devam ediyorlar. Son olarak gelen haberlerde önümüzdeki üç yılın MCU takvimini öğrenmiş olduk.

Disney'den gelen açıklamaya göre Disney 2020 yılında iki, 2021 ve 2022 yıllarında üçer tane MCU filmi ile karşımıza çıkacak. Spider-Man: Far From Home'un ardından bitecek olan üçüncü aşamanın ardından 2020 yılında MCU yeni aşamasına başlayacak. Filmlerin neler olduğu henüz belli değil ama en yakın tarihte Black Widow filmini göreceğiz gibi duruyor. 1 Mayıs 2020 için açıklanan film büyük olasılıkla Black Widow olacak. 6 Kasım 2020 içinse öncelik The Eternals filminde gibi gözüküyor. 2021 yılında çıkacak olan üç filmin ise Shang-Chi, Doctor Strange 2 ve Black Panther 2 olması muhtemel. 2022 yılında ise Guardians of the Galaxy vol 3.0 ve Captain Marvel 2 izleyebiliriz, 2022 yılının üçüncü filmi içinse kesin bir bilgi yok. 

MCU'nun ilerleyen dönemlerde bünyesine Fantastik Dörtlü ve X-Men'i de katacağını düşünürsek 2022 yılında çıkacak olan üçüncü filmin bu iki ekipten biriyle veya ikisiyle bağlantılı olması muhtemel. Yüksek ihtimal 2022 yılından sonra da X-Men ve Fantastik Dörtlü filmlerini görmeye başlarız, yani MCU uzun vade de bir Avengers vs X-Men filmine doğru ilerliyor olabilir. MCU'nun en yakın filmi Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona girecek. 


 

YORUMLAR
MAVİSAKAL
14 Mayıs 2019 13:44

Guardians of the Galaxy 3'te, Adam Warlock'ın yanı sıra; Lylla, Quasar, Beta Ray Bill ve The High Evolutionary karakterleri de olacak.

Akcan
9 Mayıs 2019 16:49

Black Widow ne alakaysa artık anlamış değilim , hadi prequel yaptın 4. aşama ile ne alakası var .

Parolamı Unuttum