Disney, Orta Çağ Temalı Bir Şövalye Filmi Hazırlığında

Mickey Mouse ve Yuvarlak Masa Goofyleri

Disney'in film kataloğu oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Hemen hemen her yaş grubunu ve farklı ilgi alanlarına sahip insanları kendisine çekebilecek şeylere sahip. Görünüşe göre bu katalog yeni tarz filmlerle de büyümeye devam edecek. 

Deadline'ın haberine göre Disney, şövalyeler temalı bir aile-macera filmi için gerekli hazırlıklara başlamış. Avrupa'nın Orta Çağ döneminde geçecek olan filmin senaryosu ise Matt Orton tarafından yazılmış. Ayrıca filmde Oscar Isaac ve Ben Kingsley'i de bünyesinde barındıran 2. Dünya Savaşı temalı Operation Finale filminden de esinlenmeler olacakmış. 


Filmle ilgili gelen ilk haberler, yeni şövalye filminin Disney+'ya özel olacağı yönündeydi ancak Disney filmin sinemalarda vizyona girmesi konusunda yeni bir karar almış. Bu da muhtemelen filmin bütçesinin ve kalitesinin yükseldiği anlamına geliyordur. 

Knights ismiyle çalışmalarını sürdüren film, dik başlı genç bir kadının dünyayı tehdit eden bir görev karşısında şövalye olmasını konu alacakmış. Film şu an için erken hazırlık aşamasında ancak şimdiden Jessica Virtue ve Chaz Salembier gibi yapımcıları kadrosunda barındırıyor. Bakalım Disney'in yeni Knights filminin vizyon tarihi ne zaman belli olacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum