Dragon Age 4 Konsept Çiziminde Bir 'Grey Warden' Var

‘Gri Muhafızlar’ dönüyor

Yıllardır beklenen yeni Dragon Age oyunu; The Game Awards 2018 töreninde, ufacık bir video ile duyurulduğundan beri, takipçileri oyuna dair yeni bilgiler için yanıp tutuşuyor. Ama BioWare bu konuda çok da bonkör sayılmaz, Gamescom 2020’deki duyuruyu saymazsak doğru düzgün bir paylaşım yok, sağ olsunlar bilginin kırıntısını bile zar zor veriyorlar.

Bu seferki paylaşım da çok farklı sayılmaz aslında. Oyunun yapımcısı Christian Dailey, kreatif direktörü Matthew Goldman’a hitaben paylaştığı mesajda, “Bu yeterince gri mi?” diyor; haliyle Dragon Age hayranlarının aklına da Grey Wardens (Gri Muhafızlar) geliyor. Paylaştığı görseldeki karakter de belli ki bir Grey Warden; zırhındaki ve kalkanındaki (ve görselin üzerinde de filigran gibi kullanılmış olan) arma buna işaret ediyor.

Daha önce BioWare 25. Yıl kitabında Dragon Age 4’ün Tevinter’de geçeceği (en azından oyunun geçeceği bölgelerden birisinin burası olacağı) bilgisinin yer aldığını öğrenmiştik. Gamescom fragmanında tanıdık simalardan Solas'ı görmüştük. Şimdi de Bioware ekibinden ‘Grey Wardens’ sinyali geldi. Bundan sonraki paylaşımları ne olur dersiniz, oyunun adı Dragon Age 4 olacak demesinler sakın :)

Sıradaki Dragon Age oyunumuz için daha uzun bir bekleyiş var belli ki, en azından 2022’yi beklememiz gerekecek. O zamana kadar böyle ufak tefek paylaşımlarla yetinmek durumunda mı kalırız yoksa artık adamakıllı bir şeyler paylaşırlar mı, hep birlikte göreceğiz. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum