Dudaklar Uçukladı: Forza Horizon 5'ten İlk Fragman!

Yeni nesil dediğimiz bu mudur?

Xbox ve Bethesda'nın ortak E3 sunumu beklediğimizden çok daha hareketli geçti. Playground Games, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni nesil Forza Horizon oyununu sunum içinde kapsamlı bir şekilde tanıttı. Serinin yeni oyunu ile birlikte, Meksika'nın geniş topraklarına doğru bir yolculuğa çıkacağız.

İlk adımda oyunun görselliğinin üzerine düşen ekibi yargılamak olmaz zira sunumu izlerken ekrana ekmeğin köşesini banma hissini yaşadık. Yeni nesil teknolojilerin kapasitesini sonuna kadar kullanacak gibi görünen Forza Horizon 5, pek çok yeni modele de ev sahipliği yapacak.

Bu konu, fragmanı dikkatli izleyen okuyucularımızın özellikle dikkatini çekmiştir. Playground Games ve Ford'un ufak bir anlaşma yapmış olması muhtemel zira oyun içerisinde hem Bronco, hem de yeni F-150 Lightning'i görme fırsatı buluyoruz. Fragmanın bir bölümünde Mercedes-AMG'nin F1 tabanlı aracı One'ın, Forza'ya özel versiyonu da gösteriliyor. Yani oyun, otomobil tutkunlarını da tatmin edecek cinsten.

9 Kasım 2021'de çıkış yapacak Forza Horizon 5, yeni oyun modları ile birlikte geliyor. Sunum esnasında gösterilen pek çok oyun modundan anladığımız kadarıyla, oyunun arcade modları da bulunacak. Meksika'nın bu dudak uçuklatan topraklarında turlamak için sabırsızlanıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum