Dying Light 2, Bir Kez Daha Ertelendi!

Şaşırdık mı? Hiç sanmıyorum…

Bugün, Total War: Warhammer III erteleme haberiyle başladığım için orada yazdıklarımı bir kez daha tekrar etmek istemiyorum aslında. Evet, ertelemelere alıştık. Evet, geç olsun güç olmasın. Ama söz konusu Dying Light 2 ve erteleme haberi olunca işin rengi biraz değişir gibime geliyor, bilmem sizler ne düşünürsünüz.

Techland CEO'su Pawel Marchewka tarafından yapılan açıklamayla, 7 Aralık’ta çıkış yapacak Dying Light 2’nin iki aylık bir ertelemeyle 4 Şubat 2022’de geleceği ilan edildi.

Topluluk, oyun severler ve hayranlar ile şeffaf ve dürüst bir iletişim inşa etmenin, firmanın öncelikli hedeflerinden birisi olduğu ve her geçen gün bu konuda aşama kaydettiklerine inandıkları belirtilerek başlanan açıklamada; artık geliştirme sürecinde son aşamaya varıldığı, oyunun tamamlandığı ve halihazırda testlerin yapıldığı söyleniyor. Bununla birlikte, oyunu istedikleri düzeye ulaştırabilmek, optimizasyon ve cilalama süreçlerini tamamlayabilmek için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu fark ettiklerini ekliyorlar.

Dolayısıyla, Dying Light 2: Stay Human için yeni çıkış tarihi 4 Şubat 2022 olarak belirlenmiş durumda. Zaten ertelenebileceğini düşünüyorduk, bu açıklamayla resmiyet kazanmış oldu. Umarım son erteleme olur ve Şubat ayında kendisine kavuşuruz.

YORUMLAR
mokanalpa
14 Eylül 2021 15:57

Bu oyun hakkında şüphelerim var,izledğim frakmanlarda sadece parkur öğeleri yer alıyor,karakter habire koşuyor,bütün bir oyun sırf parkur çekilmez.

Parolamı Unuttum