E3 2019 - Bethesda Konferansında Gösterilen Tüm Fragmanlar

O saate kadar beklediğimize değdi mi?

Bethesda'nın E3 konferansları her sene merakla beklenenlerin başında geliyor çünkü ellerinde çok sağlam isimler var. Her ne kadar Todd Howard, E3 öncesinde yaptığı açıklamayla fuarda The Elder Scrolls VI veya Starfield ile ilgili bir şey görmeyeceğimizi söylese de yine de bir umutla bekledik ve umudumuz boşa çıktı tabii ki.

Bethesda konferansının heyecan yarattığını söylemek zor, çünkü daha çok hep bildiğimiz oyunlarla ilgili yeni içerik haberleri verdiler, sonlarda da uzunca Doom Eternal gösterdiler. Sabahın o saatlerine kadar beklemeyenler pek de bir şey kaçırmadılar.

Yine de arada iki yeni IP ile de tanışmış olduk, bunlardan biri Shinji Miyaki'li Tango Gameworks'ün yeni oyunu Ghostwire Tokyo, diğer ise Arcane Studios'un ellerinden çıkan Deathloop. Her iki oyunun da oldukça güzel göründüğünü söylemek mümkün.

Bunun dışında Elder Scrolls Online sevenlerin de en azından konferansın ilgili kısmından keyif almış olduklarını tahmin edebiliyorum.

Aşağıda Bethesda konferansında gösterilen tüm videoları toplu halde bulabilir, oyun isimlerine tıklayarak ilgili haberlere erişebilirsiniz:


THE ELDER SCROLLS: BLADES

FALLOUT 76

GHOSTWIRE TOKYO

THE ELDER SCROLLS ONLINE: ELSWEYR

COMMANDER KEEN

THE ELDER SCROLLS: LEGENDS

RAGE 2 - RISE OF THE GHOSTS

WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD

DEATHLOOP

DOOM ETERNAL

YORUMLAR
Vikes
10 Haziran 2019 21:13

Skyrim ve Fallout gibi en güzel RPG'leri yapan Bethesda'nın kendi stüdyolarının mobil ve online'a kayması ne kadar acı verici lan. Starfield ve Tes 6 'nın geleceğini söyledi Todd ama kaynaklarını mobil ve online'a kaydırmasalar çoktan çıkmışlardı.

dogancanoz
10 Haziran 2019 21:12

Wolvestine ilgimi çekti.

bekokobe35
10 Haziran 2019 17:40

Birtek Ghostwire ilgi çekici.

Kaan
10 Haziran 2019 16:58

Ghostwire Tokyo ilgimi çekti. Trailerı güzeldi.

Parolamı Unuttum