E3 2019 - Fallout 76'ya İnsan NPC'ler ve Battle Royale Modu Geliyor!

İnsanlık için küçük, Fallout 76 için büyük bir adım

Bethesda'nın E3 2019 konferansında gördüğümüz ilk oyunlardan biri Fallout 76 oldu. Todd Howard, oyunla ilgili oldukça fazla eleştiri aldıklarını söyledi ama bir yandan da oyunu geliştirmek için ellerinden geleni yaptığını belirtmeyi de unutmadı. Hatta Fallout 76 oyuncu topluluğunun gördüğü en iyi topluluklardan biri olduğunu belirtti.

Sonrasındaysa oyuna gelecek olan yenilikleri görmeye başladık ve bunlardan en önemlisi Fallout 76 2. yıl içerikleriyle birlikte oyuna insan NPC'lerin eklenecek olması! Wastelanders güncellemesiyle oyuna eklenecek olan bu NPC'ler kendi yaşantılarına sahip olacaklar ve oyunun oynanışını ciddi biçimde etkileyebilecekler gibi görünüyor. Ayrıca oyuna yeni bir ana hikaye, yeni silah ve ekipmanlar da gelecek.

Fallout 76'ya gelecek olan bir diğer önemli yenilik ise bağımsız bir Battle Royale modu. 52 oyuncunun Overseer olmak için kapışacakları bu mod, aynı diğer içerikler gibi tamamen ücretsiz olacak. Modun ismiyse Nuclear Winter olarak belirlenmiş.

Gerek 2. yıl içeriği, gerekse battle royale modu bu sonbaharda oyuna eklenecek. Bethesda, oyuncuların oyunun son halini görmeleri için 10 Haziran - 17 Haziran tarihleri arasında ücretsiz deneme imkanı da verecek. Yani bugünden itibaren bir hafta boyunca Fallout 76 oynayabilir ve oyun hakkında kendi fikrinizi verebilirsiniz :) Deneyebilecekleriniz arasında Nuclear Winter modu da bulunuyor.

YORUMLAR
Norrec_
10 Haziran 2019 17:52

Todd Howard = yüzyılın dolandırıcısı

Mehmet
10 Haziran 2019 14:45

todd howard'ın artık hicbir dediğine inanmam ben

ardax12
10 Haziran 2019 11:32

Patrolling the Mojave almost makes you wish for a nuclear winter

Hedysseus
10 Haziran 2019 06:28

Canlı konferansa belki biraz ucundan TES VI görürüz ya da Starfield tadarız diye başladık, aklımda Fallout 1-2 Remake gibi fantastik fikirler bile vardı... Hepsi boşunaymış, gördüğüm en büyük balonlardan biriydi bu konferans. Hiç mi ders almadın Bethesda? Commander Keen tanıttı adamlar ya! Tamam tanıt ama hobi olarak tanıt, bizim bir gazımızı al güzelce, ondan sonra her türlü indieye açığız. Fallout 76'ya Battle Royale modu nedir allasen? Rezillikti, başka söyleyecek bir şeyim yok hakim bey.

Monthius
Hedysseus
10 Haziran 2019 09:43

Bethesda'da Fallout 1 ve 2 Remake'i yapabilecek yeterlilik yok. Black Isle'daki programcılardan biraz bir şeyler kapmış olsalar Fallout 76 gibi bir rezillik piyasaya çıkmazdı zaten.


Parolamı Unuttum