E3 2019 - Nintendo Konferansında Gösterilen Tüm Fragmanlar

Kapanışı Nintendo ile yaptık

Firmaların E3 öncesinde yaptığı konferansların sonuncusu yine Nintendo'dan geldi ve Türkiye saatiyle 19:00'da başlayan konferansta önümüzdeki dönemde Nintendo Switch'e gelecek olan çeşitli oyunlar gösterildi.

Açıkçası bunlar arasında en dikkat çekenlerin başında (sürpriz olmasa da) The Witcher 3'ün Switch'te ne kadar akıcı biçimde çalıştığını gördüğümüz duyuru fragmanı geliyordu. Ayrıca Breath of the Wild'ın devam oyunu da ilk kez tadımlık olarak izleyenlerin karşısına çıktı, muhtemelen önümüzdeki dönemde ismi ve detayları da yavaş yavaş belli olmaya başlar.

Nintendo yine bir Direct sunumuyla karşımızdaydı ama Nintendo Switch donanımına dair açıklama yapmadı. Duyurulmasını beklediğimiz yeni Switch modelleri de herhalde sonraki Direct'lerden birinin ana konusu olacak.

Aşağıda Nintendo'nun E3 konferansında gösterdiği fragmanları bulabilirsiniz:


LUIGI'S MANSION 3

THE LEGEND OF ZELDA - LINK'S AWAKENING

FIRE EMBLEM: THREE HOUSES

NO MORE HEROES III

TRIALS OF MANA

CONTRA ROGUE CORPS

DAEMON X MACHINA

POKEMON SWORD & SHIELD

ASTRAL CHAIN

THE WITCHER 3

EMPIRE OF SIN

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3

CADENCE OF HYRULE

MARIO & SONIC OLYMPIC GAMES

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS

THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD'IN DEVAM OYUNU

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
12 Haziran 2019 20:54

kesinlikle en iyi E3 konferansı buydu.

zikinu
11 Haziran 2019 23:13

Yine zayıftı ama geçen seneden iyiydi bu sefer. Astral chain den hafif oynanış görmek de güzel oldu. No more heroes 3 duyurulmuş o çok hoşuma gitti.

Kaan
11 Haziran 2019 23:01

Breath of the wild'ın devamı tam bir süpriz oldu ve beni fazlasıyla mutlu etti.

kulunc
11 Haziran 2019 22:03

İzlediğim en iyi E3 2019 içeriği ve şimdiye kadarki en iyi Direct buydu.

sSnake
kulunc
11 Haziran 2019 22:43

Ah bir de Metroid 4'ten bir şeyler görebilseydik. Geliştirici değişikliğine gitmeseydi muhtemelen bir şeyler görebilirdik bugün. Ama gene de olsun, oyunun Singapur merkezli bir Bandai Namco stüdyosu yerine tekrar serinin geliştiricisi Retro Studios'un ellerine devredilmesi bu gecikmeyi kabullendirdi.

kulunc
sSnake
12 Haziran 2019 00:10

Kesin haklısın. Ama isteklerin sonu yok. Herkesi memnun etmek çok zor. Sunuma bir oyungezer olarak bakarsak, illa nintendo sahibi olmaya gerek yok, ''oyun,oyun,gameplay, çıkış tarihi, oyun, oyun, gameplay, yeni ip, eski ip, dlc, devam oyunu, çıkış tarihi, oyun, oyun , gameplay .... :) Çok başarılıydı.


marrow
11 Haziran 2019 21:50

Yeni switch in tanıtılmaması kötü oldu. Bilen var mı nintendonun özel bir etkinliği var da ona mı saklıyor yoksa daha uzun süre göremeyeceğiz gibi.

E-VrL
marrow
12 Haziran 2019 15:18

Önümüzdeki Nintendo Direct gösterimlerinden birinde yer alabilir. Gayet net bir ifadeleri var; satışa sunacağımızda gösteririz diyorlar :)


gezginttt
11 Haziran 2019 21:45

switch mini tanıtılmadı mı? oyunlar çok güzel ama fiyatları ürkütücü

Parolamı Unuttum