E3 2019 - Ubisoft’un Abonelik Sistemi Uplay+ Eylül’de Geliyor

Hangi birine abone olalım biz şimdi?

Beklenen haberlerden birisi daha geldi. Ubisoft,  UPlay+ adını verdikleri abonelik sistemini yakında satışa sunacaklarını ilan etti.

Ubisoft, E3 2019 sunumunda bir süredir gündemde olan abonelik sistemi Uplay+’ın 3 Eylül'de erişime açılacağını, 100’ün üzerinde oyunu bütün ek paketleriyle birlikte sistem üzerinden erişilebilir hale getireceklerini ve Ghost Recon Breakpoint ve Watch Dogs Legion gibi yeni oyunların da çıkışlarının ardından sisteme dahil olacağını duyurdu.

Aylık ücreti 15€ olarak açıklandı. Ancak ülkemiz için satışa sunulmuş değil, dolayısıyla Türkiye fiyatının ne olacağını bilemiyoruz şu aşamada. Bu arada Uplay+ 2020'de Stadia'ya da gelecek.

Abonelik sistemleri yaygınlaşmaya devam ediyor. Ama sayı arttıkça düşünmeden edemiyoruz, hangi birine abone olacağız biz şimdi? Ya da daha uygun bir soru soralım; abonelik sistemi bize göre mi sizce? Görüşlerinizi bekleriz.

 

YORUMLAR
NcZ
11 Haziran 2019 19:36

Öğrenciye ucuz gelir; eğer oyunları ağırlıklı olarak yaz tatilinde ve dönem tatiline denk gelecek şekilde oynarsa.Çalışanlar için de işlerin yoğunluğunun azaldığı dönemi ya da haftalık kullandığı izinleri denk getirdiğinde 1-3 aylık abonelikler mantıklı.

mit1980
11 Haziran 2019 15:00

O falanca mağazaya özel, bu şu platforma özel. Bunu oynamak için şuraya abone olacaksın, onu oynamak istiyorsan aylık üyelik alacaksın... Hiç kimsenin yıllardır yaptıramadığını yapıp oyunculuğu bıraktıracaklar bana bu yaştan sonra. Uğraşamam valla...

NcZ
mit1980
11 Haziran 2019 19:39

Dinazorlar nelere alışmadı buna da alışırız... Lakin abonelik sistemi yaygınlaşıp oyunun ilk çıktığı zamanki fiyatlar bununla orantılı yükselirse, o zaman canımız yılda bir kaç kere yanacak, orası kesin.

Aztek
NcZ
11 Haziran 2019 21:33

Olsa olsa en fazla sisteme abonelik 40 dolar, klasik oyunu alırsan 60 dolar seviyesine yükselebilir. Abonelikten gayrı satın alamazsın deseler tepkiyi ağızlarına kürekle yerler. Kütüphaneye abonelikle, komple satın alma aynı fiyata çıkarsa bu sefer aboneliği kimse almaz.


fatih
11 Haziran 2019 11:24

Satın alıp (bir ay sonra yüzüne bakmayacak da olsak) sonsuza kadar sahip olma psikolojisinden kurtulup, kiralama mantığına adapte olabilirsek bu tarz servisler gayet kârlı. Olay tamamen oyuncuların koleksiyoncu kafasından kurtulabilmesinde.

Aztek
11 Haziran 2019 03:58

Gayet basit. Atıyorum üç sisteme abone olsan 300 lira mı ödeyeceksin kabaca 1 ay için, abone olmayıp direkt oyun aldığın düşün 2-3 tane, neredeyse 600-700 lira para ediyor. 1 ay içinde birini bitir, diğer üyelikteki oyun için onu satın al, onu bitir, sonra diğer üyeliğe geç. ''Ben tamamen sahip olmak'' istiyorum diyeceksin, sen bir daha bitirmek isteyene kadar, yani 1+ yıl sonra zaten ucuzlayacak, gider alırsın 50-100 liraya bir indirimden, deal? ''Ama multiplayerı varsa??!?!?'' 1 ay sonra şu oyunların serverında adam kalacağını mı ima ediyorsunuz?Uzun lafın kısası, hangisi yeni çıkan oyunları direkt sisteme ekliyorsa o üyeliği alıp kar edeceksin.

Parolamı Unuttum